Neler Yeni

RDR2 sizce abartıldığı kadar iyi bir oyun mu?

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
Evet abartıldığı kadar iyi cs ve lol vesaire bağımlısı iseniz bu türler den sıkılmanız normal iyi günler

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Arda
Evet abartıldığı kadar iyi cs ve lol vesaire bağımlısı iseniz bu türler den sıkılmanız normal iyi günler
Hikayeli oyunları seviyorum hocam. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
Hikayeli oyunları seviyorum hocam. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.
bende rekabetçi oynamam sevmem pek, hikayeli oyunlar dan hangi tür seviyorsun mesela wolfenstein 2 sadece hikaye odaklı rdr sana kalmış tercih sende rdr tarzı oyunlar da uncharted da direkt hikaye odaklı uzaktan gördüğün manzara da oraya gidemiyorsun ama rdr de gidebiliyorsun gibi gibi

CupOk

80+ Bronze
Rdr 2 seviyesinde 5 tane oyun zor sayılır. Abartıldığını düşünmüyorum ama tr de bu oyuna tapıyorlar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Eymen
Merhabalar. Son zamanlarda fazlaca görüyorum rdr2 seven insan ve bence fazla abartıldığını düşündügüm bir oyun. Teknik taraf olarak tabii ki böyle bir oyun bulmak zor ancak beni fazla sıkmıştı bu oyun. Hikaye tarafında o kadar iyi işler başaramaması(bana göre) oyuna 1 hafta arayla girmem için anca ikna eder seviyedeydi. Size göre Rdr2 nasıl bir oyun? Objektif bir şekilde yanıtlarınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar.
yavaş bir oyun olduğu için ilgimi çekmiyor. Kötü diyemem ama bu övgülere dsaha iyi bir oyun beklerdim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abartıldığını düşünmüyorum. Yavaş ilerlediği için bazı kişilere uygun değil

ChristianSerratos

80+ Silver
Dutch karakterinin boktan planlarını her chapter denediğimiz garip bir oyun

Thadox

80+ Bronze
Bazı filmler çok güzeldir senaryosu sinematografisi vs ama size sıkıcı gelebilir. Bu filmin kalitesiniz bozmaz sadece sizin zevkinize uygun değildir. Burada da durum bu. Oyun hikayesiyle zaten apayrı birde grafikleri işin içine girince abartılmayı hak ediyor. Filmlerin başlarında eğer yönetmen iyi bir yönetmense yaklaşık yarım saat evreni tanıtır karakterleri ve gidişatı belirler. Bu oyunda başlarda karakterleri olayı ve mekanikleri tanıtıyor. Bu aşamalarda sıkılıyorsanız ya sabırsızsınız ya da bu tür oyunlar insanı değilsinizdir. Oyunu tanımak için zaman ayırmanız gerekli. Çoğu insan zaten başını gördükten sonra kapatıp oyun iyi değildi diyor. Gerçekten oyunun uzun bir süre oynayıp beğenmezseniz bu tamamen sizin zevkiniz.

Top Bottom