Neler Yeni

Witcher 3 Abartıldığı Kadar İyi Değil

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar bir süre önce RDR2 bitirdim ve yeni bir oyun tavsiyesi istedim herkes witcher 3 diye diye bıktırdı beni bende en son yükledim oyunu dedim bi bakıyım şuna bu kadar övüyorlar gerçekten çok iyi heralde. Açıkçası ben oyunu hiç beğenmedim abartıldığı kadar iyi değil oyun sadece sinematik grafiklerine özenmiş sinematikte avengers oyun içi cennet mahallesi gibi. Linç etmeyin bu benim şahsi görüşüm, galiba ben RDR2 den witcher'a geçtiğim için böyle hissettim ama yine de abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
3. oyundan başladıysan oyun istediği kadar iyi olsun hikayesini anlamazsan boşa oynarsın. Önce kitapları okuyup sonra oyunları oynaman gerek.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ne bileyim öyle diyince sanki "Nasıl sevmezsin" dedin sndım. :D

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Arkadaşlar bir süre önce RDR2 bitirdim ve yeni bir oyun tavsiyesi istedim herkes witcher 3 diye diye bıktırdı beni bende en son yükledim oyunu dedim bi bakıyım şuna bu kadar övüyorlar gerçekten çok iyi heralde. Açıkçası ben oyunu hiç beğenmedim abartıldığı kadar iyi değil oyun sadece sinematik grafiklerine özenmiş sinematikte avengers oyun içi cennet mahallesi gibi. Linç etmeyin bu benim şahsi görüşüm, galiba ben RDR2 den witcher'a geçtiğim için böyle hissettim ama yine de abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
O-okey dostum forum Allahtan çok serbest bırakmıyor sana sevgilerimi iletiyorum.

En İyi Cevap
2
Şahsen bana göre de RDR2'nin ultra ağır olması ve 10 dakikada sıkılmam sebebiyle RDR2 efsanevi bir oyun değil. Her şey fizik veya grafik değildir arkadaşlar. Alınan eğlence en önemli unsurdur. Yemin ediyorum sana Valhalla oynuyorum şu an, daha çok eğleniyorum. Ben bir yerden bir yere 50 saat at sürmek istemiyorum.

İsimyok08

80+ Bronze
Zevkler ve renkler tartışılmaz :)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
şahsi mesela bana göre ise rdr2 nin hiakyesi çok sıkıcı geldi ve çok yavaş oyunu 10 saatten sonra sildim fakat witcher 3 ü tüm zorluklarda bitirdğimde oldu yani kişiden kişiye değişir

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam şimdi sen Rolls Royce'dan inip, Mercedes'e binmişsin. İllaki böyle olacaktı. İlk Mercedes sonra Rolls Royce'a binseydin sorun kalmazdı.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Hele bi bitir gel, sonra birlikte överiz.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
şu karizmanın öz evladına kim ne
20210220181103_1.jpg
diyebilirki

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Tipik bir action-open world oyuncusu RPG-Openworld oynarsa yapacağı yorum budur. Gayet normal RPG öğelerini herkes kaldıramayabilir aynısı SaybırBanktada olmuştu "Gta gibi olcak gta gibi olcak" diye beklentiyi yükselttiler halbuki rpg oyunuydu millet aldığı gibi iade etti.

OdinSonThoR

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Fikrini değiştiremem ama hikayeye direk 3 den girdiysen de evrene direk atlamışsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,122
Üyeler
167,256
Son üye
Canberk388
Top Bottom