Dušan Tadić
80+ Silver
Bence de söylenenden çok daha güzel
En iyi yorumu siz yaptınız hocamHer oyunun kendine has dinamikleri vardır. Bu yüzden kişisel eleştiriler oyunlar hakkında genel yargıya varmaya yetmez. Her oyunda eksi ya da artı yönler mutlaka var, fakat en temel şey kişilerin beklentisi ve keyif aldıkları temel şeyin ne olduğu. Mesela ben de kişisel olarak Witcher yerine Skyrim oynamayı daha çok tercih ederim. Başkası için garip gelebilir ama benim için bi' dönem kendi açımdan farklı bir dünyaya götürmesi, bilinç altında ayrı bir yere koymama sebep oluyor. Oyunlara biraz da bu yönden bakmak lazım, herkesin karakteri aynı oyundan aynı zevki almayı gerektirmez.
Witcher en iyi oyunBu konunun ve yorumların genel özeti.
Arkadaşlar ben tulumba tatlısı yedim "BENCE" kötü o yüzden "KİMSE" yemesin. Tulumba yiyeceğinize "ADANA DÜRÜM" yiyin.
ADANA DÜRÜM > Tulumba Tatlısı
30 kere denedim daha oyunun başındaki canavarları geçemedim bıraktım bendeWitcher en iyi oyun
Witcher>all
Witcher:Kılıç sallama Kılıçtan kaçma simülatör
Ah be prenses keşke yorumumda anlatmak istediğimi anlasan...Witcher en iyi oyun
Witcher>all
Witcher:Kılıç sallama Kılıçtan kaçma simülatör
Geralt aynı ben yağğğ CD project eskiden korsan oyun satan firma olduğunu öğrenince witcher fanları30 kere denedim daha oyunun başındaki canavarları geçemedim bıraktım bende
Grafik ve mekanik olarak çok iyi değil ama görev içi atmosfer, uzun hikaye, inanılmaz kaliteli yan görevler oyunu müthiş yapıyorAz önce oynadım herkes oyunu önerdi şahsen oyunu beğenmedim grafikleride öyle çok iyi değil bunu rdr2 ile kıyaslayanlara bir şey demek istemiyorum neden bu kadar abartılıyor bu arada bu benim şahsi görüşümdür Enis kirazoğlu ve tayfası neden bu oyuna en iyisi diyor anlamadım şahsen