Rdr2 tahminimde çok daha iyimiş

Gameplay değil oyun kendini oynatması önemli hikaye li oyunları bol bol oynadım aralarında en iyisi final fantasy xv idi rdr2 ye güzel demek ne ki vahşi batı film diziler den biliyoruz oyunu Xbox da CD olarak aldım 250 TL 1 saat geçmeden sildim görev yaptığım halde sıkıcı oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuştu anime izleyen 😂
İzlemiyorum da ne alaka olum anime?

Subjektif konular üzerinde tartışmak biraz saçma bu tavuk köfteden daha iyidir demek gibi bir şey. Herkesin zevki farklı biri RDR sever biri Valorant zorla birine diğerini sevdiremezsin.

Ama yapımcı isimleri felan çıkmıştı bitmiş olmuyor mu öyle
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz yayıncı oyunu oynamaya devam mı
Biz farklı deneyimler, hikayeler ve derinlik arıyoruz

Son düzenleme:
rdr2'i 2-3 kez indirip hemen sıkıldıktan sonra silen birisiydim.Çünkü oyunu ilk başları çok sıkıcı ilerliyordu sonrasında yine yükleme kararı aldım.Aynı sıkıcılık devam etti sabırla oynadım hiç bir sinematiği geçmedim hepsini izledim.Spoiler vermicem bir kısımda oyun çözülüyor ve içine gömüldüm oyunun.
Bide oyunu tam bitiremedim sanırsam save ederken %100 yazmıyor çünkü yada onlar yan görevleri demi kapsiyor ? Ama yapımcı isimleri felan çıkmıştı bitmiş olmuyor mu öyle
Ben hala sıkılıyorum.
Adam yavaş yürüyor.
Beli dönmüyor.
Diyaloglar gereksiz uzun.

Tren sabotajı yapıp yeni yerimize taşındık, kasabada ki bölgeden erzak toplarken yanımızdaki kadınlara sarkanların icabına baktığımız yerdeyim.
Buraya zor geldim 2 yılda ahhaahdjhjkhkd

Sırf yayıncılar oynuyor diye bir oyunu kötülemek de garipmiş. Tamamen zevk meselesi. Eleştiri ayrı, kötülemek ayrı. Beğenmediyseniz sebeplerini belirtir ona göre eleştiri yaparsınız.
Last of us bişi dediğim yok zevk meselesi oyunu övüp oynuyanlar dışarda da yavaş yürüyüp 2 saat de arkasını dönüyordur zaten

Geçen sene bilgisayar aldım ve ilk oynadığım oyun Rdr 2 oldu. Ağzımın suyu aka aka oynamıştım. Popülerliğini sonuna kadar hakeden bir oyun.

Geri