Rdr2 torrentten yüklenir mi?

Koz-1

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
Yüklemem için güvenli site önerisi olan var mı.

Bence orjinal almanı tavsiye ederim virüs bulaşma ihtimali %101

Epic'te 60tl kupon ile 140tl'ye alabilirsin virüssüz sorunsuz. Burada crack site önerisi yapılmaz :) tavsiye de etmiyoruz.
Kimse o kadar uğraşıp oyunu kırıp bedavadan paylaşmaz diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
Yüklemem için güvenli site önerisi olan var mı.
Bak benim güzel kardeşim. Bir mobil oyun geliştiren firmada çalışıyorum ben.
Orada 10 kişi oturuyor gece saat 5'lere kadar elindeki klavyeyi bırakmıyor. Amaçları azıcık para kazanmak evlerine ekmek götürmek.
KURBAN OLAYIM SİZE YAPMAYIN BUNU, HIRSIZLIK YAPMAYIN ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM YAPMA DİYORUM YA YAPMA!

İnsanların ekmeğini elinden almak hoşuna gidiyorsa lafım yok çeneni kapa devam et.

(Ban sebebiyse, bildirin mod dostlarım kaldırayım)

Dosyalarında problem vardı sanırım, oyunun belli kısmında atıyordu. Boşuna 66GB indirip birkaç saat de kurulmasını bekleme bence. Hatta direkt crackli indirme, karda olan sen olmayacaksın.

Epic'te 60tl kupon ile 140tl'ye alabilirsin virüssüz sorunsuz. Burada crack site önerisi yapılmaz :) tavsiye de etmiyoruz.
Kimse o kadar uğraşıp oyunu kırıp bedavadan paylaşmaz diye düşünüyorum
60tl kupon nasıl çalışıyor bende yok ama öncesinde oyun almıştım 60tl kupon ile silinmemesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri