60TL kuponun varsa eğer 80tl ver üzeri oyunlarda kullanabiliyorsun. Profil adına tıklayıp kuponlar kısmına gelip görebilirsin kuponun varsa60tl kupon nasıl çalışıyor bende yok ama öncesinde oyun almıştım 60tl kupon ile silinmemesi lazım
Virüs kokuları geliyor amaYüklenir oynanır güzel oyun gibi yükle oyna
İşim vermen mumkunmu mobilde Türkler adına destek vermek isterim en azından indirmesini kasariz firmanın oyunlarınıBak benim güzel kardeşim. Bir mobil oyun geliştiren firmada çalışıyorum ben.
Orada 10 kişi oturuyor gece saat 5'lere kadar elindeki klavyeyi bırakmıyor. Amaçları azıcık para kazanmak evlerine ekmek götürmek.
KURBAN OLAYIM SİZE YAPMAYIN BUNU, HIRSIZLIK YAPMAYIN ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM YAPMA DİYORUM YA YAPMA!
İnsanların ekmeğini elinden almak hoşuna gidiyorsa lafım yok çeneni kapa devam et.
(Ban sebebiyse, bildirin mod dostlarım kaldırayım)
Oyunun başlarındaki kulübede oyun donuyormuş :d Crack işte anca bu kadar.Dosyalarında problem vardı sanırım, oyunun belli kısmında atıyordu. Boşuna 66GB indirip birkaç saat de kurulmasını bekleme bence. Hatta direkt crackli indirme, karda olan sen olmayacaksın.
Burası reklam yeri değil. Mobilde oynadığın oyunların %40'ı Türk zaten şuanİşim vermen mumkunmu mobilde Türkler adına destek vermek isterim en azından indirmesini kasariz firmanın oyunlarını![]()
SupercellBurası reklam yeri değil. Mobilde oynadığın oyunların %40'ı Türk zaten şuan
Reklam yeri olmadığını biliyorum ama bizim oyun firmalarının gelişmesi için daha iyi yerlere gelmesi için demiştim yanlış anladiysaniz kusuruma bakmayınBurası reklam yeri değil. Mobilde oynadığın oyunların %40'ı Türk zaten şuan
Doğru olduğu için herkes söylüyorünlü söz: Kimse bu oyunu babasının hayrına hacklemiyor