Rdr2 torrentten yüklenir mi?

Şu tarz konuları bilerek mi açıyorsunuz anlamıyorum torrentten indirdiğiniz korsan oyunların çoğu virüslü ve etik bir yol değil sonra geliyorsunuz pc yavaş açılıyor yok drop yiyorum diye konu açıyorsunuz kendinizin bileceği iş sonra gelip pc ye virüs bulaştı format attım düzelmedi diye konu açmayın

Virüs yok ama forum korsana karşı diye virüs olduğunu söylüyor. Indirip indirmemek sana kalmış

yazık la bu forumdakiler 5 para etmez paramızla güya oyun firmalarına emeğinin karşılığını vericekmişiz asdfkflsdaklkfsadsfadlk bruhhhhhhhhhhhhhhhhhhh o şirketteki adamların taktığı saatin parasını bile veremezsiniz siz korsan kullansanız adamların umrunda bile olmuycak oyun dünyasının tek amacı çin ve abd ye oyununu beğendirmektir diğer ülkeler 1 gram umrunda değil şunu anlayın artık paran yoksa indir oyna youtube da video çekenler olmuştur ordan bakıp indirebilirsin adamlar türkiyeyi sadece bi hindi ismi olarak biliyor

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
Yüklemem için güvenli site önerisi olan var mı.
yüklenir virüs olabilir orası sana kalmış şimdi çıkıp demeyin sonra niye türkçe alt yazı gelmiyor diye oyunlar çok pahalı bence yükleyebilirsin

Geri