Makine Çeviri discord sunucusuna katıl. Orda program var onu indir. Nasıl kullanacağın yazıyor.Rdr2 indirdim ama tr yama bulamadım daha doğrusu düzgün bir tane bulamadım birinde ı harfi kare sembolü oluyor falan sizin kullandığınız normal bir yama var mı acaba düzgün çalışan?
Makine çeviri nedir acaba?Makine Çeviri discord sunucusuna katıl. Orda program var onu indir. Nasıl kullanacağın yazıyor.
Bulamadım YouTube den yok mu ordan daha kolay yaparımOyunu oynama fırsatım olmadı yakın zamanda aldım ama çok araştırdım yamayı arkadaşın dediği makine çeviri discorduna girebilirsin sürekli güncel tutuluyor yama kare problemi de yokmuş
Makine Çeviri bir çeviri grubu.Makine çeviri nedir acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bulamadım YouTube den yok mu ordan daha kolay yaparım
YokMakine çeviri nedir acaba?
valla reis bende bakmıştım varmı diyede bulamadım öyle bi yama senin dediğin ı yerine kare olan yamayı kullanıyorum çeviriler aslında gayet güzel sadece o kare var ve alışınca gözü rahatsız etmiyo yani o şekilde oyunu 5 6 günde 43 saat yapmışım hala devamda ediyorumRdr2 indirdim ama tr yama bulamadım daha doğrusu düzgün bir tane bulamadım birinde ı harfi kare sembolü oluyor falan sizin kullandığınız normal bir yama var mı acaba düzgün çalışan?
Makine çeviri nedir acaba?
https://discord.com/invite/QDezpy4QtV discord kanalları bu katılırsanız sürekli güncel sürüme ve anlatıma bakabilirsiniz başka oyunlarda varvalla reis bende bakmıştım varmı diyede bulamadım öyle bi yama senin dediğin ı yerine kare olan yamayı kullanıyorum çeviriler aslında gayet güzel sadece o kare var ve alışınca gözü rahatsız etmiyo yani o şekilde oyunu 5 6 günde 43 saat yapmışım hala devamda ediyorum
Bu ekli olan yamayı nasıl silerim peki oyun böyle kaldı bir daha indirmek istemiyorum.https://discord.com/invite/QDezpy4QtV discord kanalları bu katılırsanız sürekli güncel sürüme ve anlatıma bakabilirsiniz başka oyunlarda var
Yamayı geri nasıl siliyoruz ingilizce olmuyor böyle kaldıvalla reis bende bakmıştım varmı diyede bulamadım öyle bi yama senin dediğin ı yerine kare olan yamayı kullanıyorum çeviriler aslında gayet güzel sadece o kare var ve alışınca gözü rahatsız etmiyo yani o şekilde oyunu 5 6 günde 43 saat yapmışım hala devamda ediyorum
Oyun steam versiyonuysa dosyları doğrula. Crackli oyunsa geçmiş olsun. Tekrar kurun ya da yedeklediyseniz eski dil dosyalarını geri atın oyun içine.Bu ekli olan yamayı nasıl silerim peki oyun böyle kaldı bir daha indirmek istemiyorum.
Yamayı geri nasıl siliyoruz ingilizce olmuyor böyle kaldı
Dosyaları tam 3 kez doğruladım şimdi yine dogruluyorum ama yine olmuyorOyun steam versiyonuysa dosyları doğrula. Crackli oyunsa geçmiş olsun. Tekrar kurun ya da yedeklediyseniz eski dil dosyalarını geri atın oyun içine.
Oyun klasöründen dil dosyalarını sil. Sonra tekrar doğrula eksik dosyalarını indirecek.Dosyaları tam 3 kez doğruladım şimdi yine dogruluyorum ama yine olmuyor
DeniyorumOyun klasöründen dil dosyalarını sil. Sonra tekrar doğrula eksik dosyalarını indirecek.