Neler Yeni

RDR2 yan görevleri oynanır mı?

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Oyunda Vampir bulma, Ufolar, Koca ayak, Hayaletler gibi bir sürü keşfedilecek şey var birde haritada bazen gözüken beyaz yan görevler var ben bunları daha neredeyse hiç oynamadım ve bölüm 4. bölümdeyim ama hala yan görev mantığını tam anlayamadım oyunda çok güzel yan görevler varmış mesela sirkten kaçan aslanı yakalamak gibi ama bunların hangi bölümlerde hangi saatlerde ve nerede gözüktüğünü gösteren bir rehber var mı? Ve şuanda oynayamadığım 1.2.3. bölüm yan görevlerinde çok şey kaybetmiş oldum mu? Ona göre yeniden başlamayı düşünüyorum herkese çok teşekkür ederim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Valla oyun o kadar güzel ki. Ben hızlı oynamaya kıyamıyorum. Bende yeni başladım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu. Yavaş yavaş bütün görevleri yapacam. Sanada tavsiyem bütün görevleri yapmayı dene. Daha sonradan pişman olup bidaha oynayan çok kişi tanıyorum. :D Hergün keyfini çıkara çıkara oyna. Geç bitsin ama güzel bitsin dolu dolu bitsin...

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Denk geldikçe ve elinden geldikçe bol bol yap sen sanırım yolda rastgele çıkan beyaz büyük noktaları söylüyorsun süreli oluyorlar genelde o şansına çıkar yolda ama çok çıktığını söyleyebilirim.

Mojo jojo

80+ Silver
Oyunda Vampir bulma, Ufolar, Koca ayak, Hayaletler gibi bir sürü keşfedilecek şey var birde haritada bazen gözüken beyaz yan görevler var ben bunları daha neredeyse hiç oynamadım ve bölüm 4. bölümdeyim ama hala yan görev mantığını tam anlayamadım oyunda çok güzel yan görevler varmış mesela sirkten kaçan aslanı yakalamak gibi ama bunların hangi bölümlerde hangi saatlerde ve nerede gözüktüğünü gösteren bir rehber var mı? Ve şuanda oynayamadığım 1.2.3. bölüm yan görevlerinde çok şey kaybetmiş oldum mu? Ona göre yeniden başlamayı düşünüyorum herkese çok teşekkür ederim.
Ben yapardım.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denk geldikçe ve elinden geldikçe bol bol yap sen sanırım yolda rastgele çıkan beyaz büyük noktaları söylüyorsun süreli oluyorlar genelde o şansına çıkar yolda ama çok çıktığını söyleyebilirim.
Hocam 1.2 ve 3. bölümde hiç yan görev yapmadım sizce yeniden başlamaya değecek kadar güzel görevler var mıydı?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam 1.2 ve 3. bölümde hiç yan görev yapmadım sizce yeniden başlamaya değecek kadar güzel görevler var mıydı?

Baştan başlamana gerek yok bence sadece şimdiden itibaren her türlü yan görevi yap.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 tane yan görev yaptım hepsi gayet iyiydi oynamayanlara tavsiye ederim.

Top Bottom