Neler Yeni

Rdr2 yapılacak aktiviteler

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar rdr2 de şuan hikaye oynuyorum hikayenin uzun sürmesi birde dolu dolu oynamak istiyorum bana yapilecegim aktiviteleri soylermisiniz L deki görevleri yapmaya çalışıyorum ama cok karışık harita yerini göstermiyor hikâye oynadığım icin milleri katliam gibi şeyler yapmak istemiyorum onurlu bitireceğim oyunu soygun flan nerde nasıl yapılır bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim birde çantamdaki boş gazete ve notları atmak istiyorum ama atamıyorum karışıklık yapıyı atma şansım varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
oyunun sırf ana görev oynanışı bile 60- 70 saat yan görevlerle 100-110 saati bulabiliyor yani hiç bir aktivite yapmadan bile dolu dolu oynarsın bunun yanında haritada rastgele gezerken bazı insanlar oluyor(maceracı vb.) bunlara özellikle yardım edebilirsin karşılığında hazine haritası verebiliyorlar strawberry de market ve valentinede doktor (bir yer daha vardı ama onun nerde olduğunu hatırlamıyorum) gizli işler çeviriyor bunlara bakabilirsin bunlar çeşitli ödüller kazanabilirsin oyunda belki 40-50 saatim oldu ama hala görev ilerlemesinde %41 deyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide boşuna soygun arama ana görevlerle fazlasıyla soygun yaptırıyor ha illa arıyacağım dersen trenlere bir bak derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun sırf ana görev oynanışı bile 60- 70 saat yan görevlerle 100-110 saati bulabiliyor yani hiç bir aktivite yapmadan bile dolu dolu oynarsın bunun yanında haritada rastgele gezerken bazı insanlar oluyor(maceracı vb.) bunlara özellikle yardım edebilirsin karşılığında hazine haritası verebiliyorlar strawberry de market ve valentinede doktor (bir yer daha vardı ama onun nerde olduğunu hatırlamıyorum) gizli işler çeviriyor bunlara bakabilirsin bunlar çeşitli ödüller kazanabilirsin oyunda belki 40-50 saatim oldu ama hala görev ilerlemesinde %41 deyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide boşuna soygun arama ana görevlerle fazlasıyla soygun yaptırıyor ha illa arıyacağım dersen trenlere bir bak derim
Hocam define haritalarıni çözemiyorum yan görevler kalvyede L tuşu demi ona basıyorum Orasida cok karışık tıklıyorum haritada herhangi biyer göstermediği icin yapamıyorum mesala Jack kitap istedi ilj başta bir yerin adini verdi görevdeydim unuttum l ye basıyorum görev yazıyıyor ama kitabı nereden alacağım flan yazmıyor sadece kitap istiyor diyor

Top Bottom