Böyle konuşunca havalı olunmuyor bilginize.sil oynama o zaman
Böyle konuşunca havalı olunmuyor bilginize.sil oynama o zaman
Yer yer aksiyonlar var hikaye güzel bence ben de biraz zorla oynadım ama iyi ki oynamışım diyorumsakin beyler oyun temposu ileride hızlanır mı diye sordum
10 saat falan geçince oyunu seversin4-5 saat civarı oynadım ama oyun çok ağır bir tempoda bir yerden sonra geçebildiğim her ara sahneyi geçmeye başladım ve oyunun sonundan spoilerlar yedim sizce oynamaya değer mi oyunun ilerisinde keyif verir mi
Açık ara dünyanın en iyi işlerinden birisi ama bu tarz yorumlara da sahip bu kişiden kişiye değişebilir sevmek zorunda değilsin oynamak zorunda değilsin olmuyorsa zorlamaAt sürme simülatörü
Hocam neredeyse 80 saatlik bir oyun için sadece 4-5 saat oynayıp ta çok ağır ne kadar yavaş bir oyun demek çok yanlış. Zaten uzun bir oyun olduğundan dolayı biraz daha şans verin daha çok hoşunuza gidecektir. Hikaye ilginçleşmeye başlayıp ne oluyo lan dediğiniz yerde artık yavaş yavaş dünyanın en iyi oyunu olduğunu sizde anlayacaksınız. Az sabır istiyor sadece. Spoiler konusu ise emin olun hiç önemli değil. Ben en büyük spoiler ile oyunu oynadım ona rağmen beni ağlattı oyun hikayenin güzelliği ile.4-5 saat civarı oynadım ama oyun çok ağır bir tempoda bir yerden sonra geçebildiğim her ara sahneyi geçmeye başladım ve oyunun sonundan spoilerlar yedim sizce oynamaya değer mi oyunun ilerisinde keyif verir mi