Yardım RDR2'den zevk alamıyorum

ardarb45

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar ben hikaye oyunlarını severim daha önceden Last Of Us Part 1-2 bitirdim. Resident evil 2-7-8 bitirdim. Subnautica oynadım bitirdim. Marvels spider-man'in 2 oyununuda oynadım ama ben bu RDR2'den zevk alamadım. Arkadaşımın gazıyla oynayayım dedim onun beni izlemesi ile toplamda 6,4 saat oynadım fakat bu 6,4 saatin maksimum 30 dakikasında eğlendim sizce RDR2'nin eğlenceli gelmemesi bana uymuyor olması mı yoksa oyunda mı bir şey var?

Arkadaşlar ben hikaye oyunlarını severim daha önceden Last Of Us Part 1-2 bitirdim. Resident evil 2-7-8 bitirdim. Subnautica oynadım bitirdim. Marvels spider-man'in 2 oyununuda oynadım ama ben bu RDR2'den zevk alamadım. Arkadaşımın gazıyla oynayayım dedim onun beni izlemesi ile toplamda 6,4 saat oynadım fakat bu 6,4 saatin maksimum 30 dakikasında eğlendim sizce RDR2'nin eğlenceli gelmemesi bana uymuyor olması mı yoksa oyunda mı bir şey var?
Sana uymamasındandır. Kuzenime de uymadı ama ben ve kardeşim çok eğlenerek oynuyoruz.

Hoşuna gitmemiş ise daha ne diyebiliriz ki oyun tarzına uymamış demek ki banada hikayeli oyunlar zulüm gibi geliyor 🤠

oyun dediğimiz iş zevk işi belli ki sana uymamış olabilir

Herkes sevecek diye bir şey yok fakat benim yan görevler ile bitirmem 90 saatimi aldı. İlk başlarda bazı yerleri sıkıcı çünkü hikaye anlamında pek bir şey sunmuyor daha çok oynanış vs.
Oyun daha çok Chapter 4 den sonra falan başlıyor. Oyun bitince hikayesine vayy be diyeceksin.

15 saati geçsin daha başlarda sarmaz bendede öyle oldu

Çok güzel görevler chapter 2 nin sonunda başlıyor hocam deneyin derim
İnşallah hocam yoksa sileceğim gibi duruyor birde bende superbox var yükledim internetin yarısını sömürdü :D

Banada öyle olmuștu ilk 20 saat herkese göre bir oyun değil ilk bașlarsa görevler ana görev gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,094,566
Üyeler
173,994
Son üye
talha.duman
Geri