Neler Yeni

RDR3 gelirse nasıl olur sizce?

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Umarım ya.50 saat oynadım,daha chapter 3 ün başındayım.O kadar yavaş ilerliyorum.Açık dünyada çetelere sataşmak çok zevkli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben epic den ay yılı indirimlerinde sifuyla beraber toplam 90 a aldım.Yoksa ben de kolay kolay almazdım.
yavaş ilerle bencede sadece hikaye tadı çıkmıyor benim 200 saatim var dahada doymadım

kişiden kişiye değişir ama sağlam oyun
bencede hocam

Megan

80+ Silver
Uzun süre göremeyiz gibi GTA6 çıkacak diye.Ben olursa en erken 2030 da çıkacağını düşünüyorum.Spoiler serinin çıkan 2 oyununun sonlarını belirttim sorun çıkmasın.

Olası 3.oyun için karakter ve zaman tahminim(Tamamen benim şahsi düşüncem)

İlk oyunda John un ölmesi,2. oyunda da Arthur un ölmesi üzerine 3.oyunda da baştan sona bağlanacağımız bir karakter ve bir ölüm bizi bekleyecek herhalde ilk 2 oyundan sonra.Şu ana kadar görmediğimiz birisi olabilir gibi Arthur gibi.Belki 2.oyunun başında bize anlatılan Blackwater da yaşanan olayda ölen birini kontrol de edebiliriz. Ama bence Dutch ı kontrol edeceğiz ve bence yerinde olur gibime geliyor.Her şey onun etrafında başlıyor çünkü.Zaman olarak çetenin kurulmadan öncesi ve Blackwater da yaşanan olaya kadar olan süreçte geçer diye düşünüyorum.Serinin son oyunu olur mu onu 3.oyun sonrası göreceğiz artık.
Yanlışlıkla spoilere tıklayıp ilk cümleyi gördüm ya rdr1 e başlayacaktım :(

Tilsch

80+ Bronze
Yanlışlıkla spoilere tıklayıp ilk cümleyi gördüm ya rdr1 e başlayacaktım :(
Geçmiş olsun hocam.Ben yazmıştım yukarı yanlışlıkla tıklamışsınız siz de.Spoiler yememiş gibi devam edebilseniz keşke.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Şahsen daha 8-10 yıl arası çıkmaz.

Megan

80+ Silver
Geçmiş olsun hocam.Ben yazmıştım yukarı yanlışlıkla tıklamışsınız siz de.Spoiler yememiş gibi devam edebilseniz keşke.
Aynen bir anlık dalgınlığıma geldi ilk cümle de her şeyi belirledi :D
Bu arada rockstar yeni rdr yaptığını çoktan duyurmuştu. Gta 6 2023 sonunda duyurulacak 2024 de çıkacak deniyor. Rdr3 de en erken 2028 de falan çıkar heralde

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Ucuncu oyunu da ikinci oyunun prequeli olarak yapilirsa oynanir. RDR1 devami gelecek bir oyun degildi cunku.

Tilsch

80+ Bronze
Aynen bir anlık dalgınlığıma geldi ilk cümle de her şeyi belirledi :D
Bu arada rockstar yeni rdr yaptığını çoktan duyurmuştu. Gta 6 2023 sonunda duyurulacak 2024 de çıkacak deniyor. Rdr3 de en erken 2028 de falan çıkar heralde
Umarım 2028 gibi çıksa 1 sene sonra pc ye gelir.Umarım o zaman oynayabiliriz.

Ucuncu oyunu da ikinci oyunun prequeli olarak yapilirsa oynanir. RDR1 devami gelecek bir oyun degildi cunku.
Bence de.2.oyunun başındaki olaylar bizim oyunun son olayları olsa tadından yenmez.

Megan

80+ Silver
Umarım 2028 gibi çıksa 1 sene sonra pc ye gelir.Umarım o zaman oynayabiliriz.

Bence de.2.oyunun başındaki olaylar bizim oyunun son olayları olsa tadından yenmez.
Yani rdr2 rdr1 den 15 yıl önceyi anlattığı gibi 3.de 2.nin öncesini mi anlatmalı?
Gerçekten öyle yapsalar arthurun hayatını anlatsalar... mary linton falan çok yarım kaldı tüm yan görevleri yapmama rağmen. Öyle olsa çok iyi olur. Arthur da şu dindar kadına arada bir anlatıyordu hayatını bir şeyler çıkar ortaya

Tilsch

80+ Bronze
Yani rdr2 rdr1 den 15 yıl önceyi anlattığı gibi 3.de 2.nin öncesini mi anlatmalı?
Gerçekten öyle yapsalar arthurun hayatını anlatsalar... mary linton falan çok yarım kaldı tüm yan görevleri yapmama rağmen. Öyle olsa çok iyi olur. Arthur da şu dindar kadına arada bir anlatıyordu hayatını bir şeyler çıkar ortaya
Daha öncesini anlatacak diye bir şey yok fakat Van der Linde çetesi ile Pincerton çetesi arasındaki husumet 2.oyunda başlamadı.Daha öncesi var veVan der Linde çetesinden kayıplar oldu hem de önemli kayıplar hikaye açısından.O yüzden öncesini anlatacaklar bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,023,183
Üyeler
162,116
Son üye
mertbilici
Top Bottom