Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Re7 Gold & Village Gold Surumu 150 Tl!

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Cenk
Mükemmel fiyat sadece RE Village Gold steamde 200'e düşüyordu. Keşke ben de RE Village almasaydım

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
Yahu sms gönderiyor razer sms gelmiyor alamadım oyunu.Böyle birşeyler karşılaşan oldu mu
bende de ayni sekil oldu sms falan gelmedi şimdide hesap gecici kilitlenmsitir diyor ve destek ekibi iletisim kurun diyor destek ekibine nasil ulasabilirim

Arenay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arif Enes
bende de ayni sekil oldu sms falan gelmedi şimdide hesap gecici kilitlenmsitir diyor ve destek ekibi iletisim kurun diyor destek ekibine nasil ulasabilirim
ona göre bende alacağıom hocam alayımmı beklesemmi para boşuna razere gitmesin

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
ona göre bende alacağıom hocam alayımmı beklesemmi para boşuna razere gitmesin
Destek ekibine yazın sms gelmezse.Bende iki faktörlü doğrulama etkin olduğundan smsler 3-4 saat sonra anca geldi.Durumu izah ettiğinizde 1 saat içinde dönüyorlar bilgilerinizi istiyorlar iki faktörlü telefon doğrulamasını kaldırıyorlar.Sonrasında google authenticator kullanarak qr kodunu okutup oyunları satın alabilirsiniz

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Aybar Adlığ
Zamanında resident evil 7 gold edition almıştım ben,şimdi re 7 olmasına rağmen 150 liraya paketi alabilirmiyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
Destek ekibine yazın sms gelmezse.Bende iki faktörlü doğrulama etkin olduğundan smsler 3-4 saat sonra anca geldi.Durumu izah ettiğinizde 1 saat içinde dönüyorlar bilgilerinizi istiyorlar iki faktörlü telefon doğrulamasını kaldırıyorlar.Sonrasında google authenticator kullanarak qr kodunu okutup oyunları satın alabilirsiniz
destek ekibine nasil ulasabilrim hocam

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
destek ekibine nasil ulasabilrim hocam
sayfanın sonuna bak destek fişiyle ilgili yer olmalı en sağda kalıyor olması lazım ordan kategori razer gold alt kategori otp sorununu seçip durumu açıklarsan sms ile doğrulamayı kaldırırlar google authenticator indirirsin telefonuna qr kodu okutur onunla doğrularsın sms acayip geç geliyor maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,185
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom