F4IRFL4Y
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,617
- İsim
- Cengiz
Tarihini Açıklamışlardı Şimdi De Saat'ini Açıkladılar Bu Zamana Kadar Erken Erişimi 216 Saaat Oynadım İlk Çıktığı Günden Beri Oynuyorum Destekliyorum Hatta Supporter Edition Bile Aldım Desteklemek İçin Firmayı Yarın İçin Sabırsızlanıyorum
Oyun Çıktığı Zaman İlk Çıkan Dlc Supporter Edition Alanlara Ücretsiz Olacak Diyorlardı Birnevi Yatırım Ve Destekti Amacım Ve Oyun Sonunda Çıkıyorum Herkese Hayırlı Olsun
Yarın Benimle Oynamak İsterseniz 4 Arkadaşı Alabilirim Dc Ekleyin Lütfen Dc : f4irfl4y
O Zamanki Ekiplerler İlk 10 Kişi Felan Girişimiz Raid Mod Hotel Var Benim Pc Tabi Kötü O Zaman En Kötü Grafiklerde Oynuyom 22 Eylül 2022 Vay Be 1 Koca Yıl Şuan Oynicak Ekibim Bile Yok Gözümde Canlanır Koskoca Bir Mazi
ARE YOU READY ?
Oyun Çıktığı Zaman İlk Çıkan Dlc Supporter Edition Alanlara Ücretsiz Olacak Diyorlardı Birnevi Yatırım Ve Destekti Amacım Ve Oyun Sonunda Çıkıyorum Herkese Hayırlı Olsun
Yarın Benimle Oynamak İsterseniz 4 Arkadaşı Alabilirim Dc Ekleyin Lütfen Dc : f4irfl4y
Steam Community :: Screenshot :: Otel Baskınına Mı Gidiyoruz Yoksa 3. Dünya Savaşına Mı
Steam Community: Ready or Not. Otel Baskınına Mı Gidiyoruz Yoksa 3. Dünya Savaşına Mı
steamcommunity.com
O Zamanki Ekiplerler İlk 10 Kişi Felan Girişimiz Raid Mod Hotel Var Benim Pc Tabi Kötü O Zaman En Kötü Grafiklerde Oynuyom 22 Eylül 2022 Vay Be 1 Koca Yıl Şuan Oynicak Ekibim Bile Yok Gözümde Canlanır Koskoca Bir Mazi
ARE YOU READY ?