Cidder raporlamaktan bıktım.Ödül konulduğundan bu yana bilen bilmeyen sırf puan almak için mesaj atıyor ve bomboş hiçbir yararı olmayan mesajlarda var. Sinir bozucu olmaya başladı.
Abdullah abi hak yedirmem dedi merak etmesinler.Ayrıca ödül bunu yapan insanlara mı gidicek? Yazık olur ozaman yetkililer bir çözüm bekliyoruz.
bencede haklısın dostum bunları bi şikayet sistemi olup banlamamız lazım yada zaten kimse reaksiyon atmadıkça bişey elde edemezler ama gerçekten bi konu açıyoruz adam saçma sapan şeyler yazıyor can sıkıyorÖdül konulduğundan bu yana bilen bilmeyen sırf puan almak için mesaj atıyor ve bomboş hiçbir yararı olmayan mesajlarda var. Sinir bozucu olmaya başladı.
Evet ya ismi e ilemi ne başlıyodu neler yeni kısmıma ful boş yazmışlar.Ben burda en başından beri vardım ve artık o kadar boş konu görmekten çok sıkıldım bir arkadaş 10dk 10 tane konu açıyor cevap yazmak istemiyosun ama sonuç olarak belki merak eder diyosun ama nerede adam sırf reaksyon için çabalıyo ben de anlamıyorum
Abi bir klavye için milleti forumdan soğutuyorEvet ya ismi e ilemi ne başlıyodu neler yeni kısmıma ful boş yazmışlar.