Neler Yeni

realde nasıl arkadaş bulucam

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
ben gerçek hayatta arkadaş bulmak istiyorum ama bulamıyorum yani nasıl bulucam ve birisiyle arkadas olmak istediğimde nasil yanına gitmeliyim ve nasıl konuşmalıyım mesela yani

-ben : merhaba nasilsin arkadas olalim mi
demem lazim yoksa başka bir türlü mü konuşucam

mythrowib

80+ Silver
ben gerçek hayatta arkadaş bulmak istiyorum ama bulamıyorum yani nasıl bulucam ve birisiyle arkadas olmak istediğimde nasil yanına gitmeliyim ve nasıl konuşmalıyım mesela yani

-ben : merhaba nasilsin arkadas olalim mi
demem lazim yoksa başka bir türlü mü konuşucam
E bunuda foruma sorma yani yardımlaşma dedikte bu kadar değil. Gidecen merhaba diyecen konuşmaya başlıycan tanisican işte

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı
Boşver arkadaşı nabcan

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Oyunda tanışıp real de buluşacaksın öbür türlü zor

majorw0w

80+ Silver
Top oynayan çocuklar var ise merhaba ben de oynayabilir miyim de kaynaş aralarına.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
İnsanlarla öyle durup dururken tanışamazsın. Aktivitelere katılıp birbirinize maruz kalmanız lazım. Ne kadar çok farklı ortama girersen o kadar çok farklı insana maruz kalırsın.

Önce yapman gereken şunlar (bence)

Fiziksel olarak kötü bulduğun ve bunu değiştirebileceğin şeyleri değiştir (sivilce,kıl,siyah nokta, diş vb.). Eğer cilt sorunlarına sahipsen bu sorunu ortadan kaldırmadan devam etme. Malum zamanımızda bu tarz fiziksel sorunlar çok küçük bir kitle tarafından sorun olarak görülmese de çok büyük bir kitle tarafından da ön yargı oluşturma sebebi. Ne olursa olsun reel olan her görüşmede ilk dikkat çeken şey dış görünüştür.

Koku da çok önemli bir etken. Ben şahsen güzel kokan biri ile tanıştığımda o kişi hakkında olumlu bir önyargı oluşturuyorum. Kendine hoş gelen bir parfüm seçip terini de kontrol altına alman reel ilişkilerini daha kolay hale getirecektir.

Giyim konusuna girmeme gerek yok sanırım düzgün kıyafetler giymeye özen göstermelisin uyumlu renkler giymek, duruma göre giymek vb. şeyler insanlarda yine olumlu bir önyargı oluşturuyor. Takı vb. şeyler takarsan (minimal düzeyde) daha da hoş durur.

Bu saydıklarım zaten normal bir insanda olması gereken şeyler. Extra hiç bir şey yok. Kendini güzel hissedersen özgüvenin de yükselir ve konuşmalarda kendini küçük görmezsin. Fiziksel olan şeyleri hallettikten sonra yapman gerekenler şunlar (bence)

Hareketlerin önemli bir insanın karşısında sürekli gülme dalga geçiyorsun sanar. Her zaman normal bakma mal sanar. Arada bir boş konuş ama bunu fazla yapma ortamdaki anlık adam olursun başka bir yere çağırılmazsın anlık arkadaş kalırsın. İnsanlarla konuşurken el kol hareketleri ve mimiklerini kullan. Geri durma çok önde de durma. Bunun dışında ufak detayların hepsini umrunda olmasa bile sorarsan hem o kişiyi daha fazla tanımış olursun hem de sohbet başlatmış olursun.

Onun dışında konuşurken anlatmak için bir bilgin olsun. Mesela gündemden konuşuyorsunuz bir ülkenin başka bir ülkeye açtığı savaş konunuz. Kendince bir analiz yap ama bu gerçekten mantıklı olsun temeli olsun. YouTube sadece oyun videolarının olduğu bir yer değil. Sevdiğin şeyleri keşfet onları araştır karşına çıkan bilgi verebilecek videoları izle. Sana gereksiz gelen bir bilgi inan bana sohbette bir yerde işe yarıyor.

Özet olarak bol bol aktivitelere katılıp insanlara maruz kalacak, fiziksel durumuna önem vereceksin. Özgüvenini yüksek tutacaksın. Bilgili olmak için bol bol araştıracaksın. Bilmediğine bilmiyorum diyecek, bildiğinin arkasında duracaksın. Geri durmayacak, aktif kalacaksın. Ha bir de karşı tarafı da konuşturacaksın. İnsanlar kendilerini anlatmayı sever bu büyüye kapılıp hep kendini anlatırsan olmaz. Çok yazdım be.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,832
Üyeler
165,244
Son üye
Alfazya
Top Bottom