hangisi daha iyidir bilmiyorum tam yalan olmasın ama gm ye yıllardır antipatim var kendim de 2 farklı model kullandım yakınlarımda kullandı farklı modeller hep yavaşlama donma sorunu oldu yeni modeller nasıl bilemem tabi 4 sene ve daha öncesinde yaşadığım sorunlar bunlargm 20 promu realme 5 i mi not< ge force naw dada 35 megbit internette 4 k oynatırmı
Biraz daha eklerseniz bunu almanızı tavsiye ederim. Söylediğiniz telefonlardan çok daha iyi bi cihaz.gm 20 promu realme 5 i mi not< ge force naw dada 35 megbit internette 4 k oynatırmı
tabii ki 4 k oynatmaz çünkü telefonun ekrani 4 k değil olsada 35 mbps ile 1080 p oynarsin ve tabii ki realme 5i al soru mu bugm 20 promu realme 5 i mi not< ge force naw dada 35 megbit internette 4 k oynatırmı
Yeni gelen güncelleme ile her cihaz YouTube üzerinde 4K video oynatabiliyor diye biliyorum. Bütçenizi arttırıp Realme 7 almanız daha doğru olacaktır.tabii ki 4 k oynatmaz çünkü telefonun ekrani 4 k değil olsada 35 mbps ile 1080 p oynarsin ve tabii ki realme 5i al soru mu bu