Neler Yeni

Realme Buds T100 benzeri TWS kulaklık önerisi.

vailecia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan İrdem
Bütçe
1000
1-2 Yıl önce Realme Buds T100 TWS kulaklık almıştım ve gayret memnun kalmıştım. Hala kullanıyor olsam bile bağlantı konusunda son zamanlarda sorunlar yaşamaya başladım. En çok kullandığım sol taraf bazen geç bağlanıyor, bazen hiç bağlanmıyordu, son 2 haftadır iki tarafta da bağlanmama ve şarj temassızlığı gibi sorunlar artmaya başladı ve bu sebepten ötürü kullanılamaz hale gelmeden yenisini almak istiyorum.

Bütçemin düşük olmasından ve ürünün ses kalitesinin fiyatına göre gayet iyi olmasından dolayı aynısından bir tane daha almayı düşündüm ama gürültü engellemeli ya da daha iyi ses kalitesine sahip bir alternatif varsa onu da gözden geçirmeyi isterim.

Kulaklık uçları ve şekli kullandığım ürüne benzer, batarya süresi 5 saat altı olmayan ve USB Type C girişe sahip olan 800 - 1500 TL fiyat aralığında (bu fiyata kaliteli ürün kaldı mı bilmiyorum) mümkünse gürültü engelleme özelliğine sahip (aramalar için gürültü engelleme değil, aktif gürültü engelleme istiyorum) önerisi olan varsa sevinirim.

Büyük ihtimalle aynısından bir tane daha alacağım çünkü realme uygulamasının sunduğu kulaklık ayarlarının aynı fiyat aralığındaki ürünlerde bulunduğunu düşünmüyorum. Ses dengesini ayarlamaktan tut tuş özelleştirmeleri, oyun modu, uygulamanın her şeyin şarj durumunu göstermesi, bir teki takılıyken diğerinin kulaklık kutudan çıktığı anda sorunsuz bağlanması gibi güzel ve kullanışlı özellikleri var.

Top Bottom