O paraya X6 pro al gt2 pro s23 ve X6 pro f5 pro kullanan biri olarak söylüyorum şuan X6 pro en iyisi oyun optimizesi bakımından gt2 pro pili aşırı hızlı bitiyo oyunda s23 pili az zaten X6 pro şuan o fiyata en iyisiGenellikle Oyun Oynayan Birisiyim Gündelik Kullanımda, Arayüzde Ve Ekran Kullanım Süresinde Beni Üzmesin İstiyorum Alınır Mı?
Hayır, kazık. Yani alınmaz.Genellikle Oyun Oynayan Birisiyim Gündelik Kullanımda, Arayüzde Ve Ekran Kullanım Süresinde Beni Üzmesin İstiyorum Alınır Mı?
X6 Pro Bende Düşünüyorumda Bataryadan Sıkıntı çekenler olmuş gördüklerime göre birazda hyperOs Sorun Çıkarırmı Diye Kafama TakılıyorO paraya X6 pro al gt2 pro s23 ve X6 pro f5 pro kullanan biri olarak söylüyorum şuan X6 pro en iyisi oyun optimizesi bakımından gt2 pro pili aşırı hızlı bitiyo oyunda s23 pili az zaten X6 pro şuan o fiyata en iyisi
Kullanıyorum işlemci güçlü ? Tabi oyunda batarya hızlı gider. Gt2 pro daha kotu bataryasi 6 saat ekran süresi zor alırsın oda düşük parlaklıkta bizza 6 ay kullandımX6 Pro Bende Düşünüyorumda Bataryadan Sıkıntı çekenler olmuş gördüklerime göre birazda hyperOs Sorun Çıkarırmı Diye Kafama Takılıyor