Garantiye göndereceksin yeniden başlatınca gitmiyorsa yapacak bir şey yokherkese merhabalar telefonun 2.günü vatandan almıştım ekranda çıkan probleme bakın şaka gibi bu durumda ne yapmam lazım Alıntıyı görüntüle
Darbe vs aldı mı orasına veya yere düştü mü cihaz ?Garantiye göndereceksin yeniden başlatınca gitmiyorsa yapacak bir şey yok
Yok hocam daha dün bugün 2 elime bile fazla almadım şu an için bu çizgi yok birazdan vatana gidip sorayım diyorumGarantiye göndereceksin yeniden başlatınca gitmiyorsa yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darbe vs aldı mı orasına veya yere düştü mü cihaz ?
Şuanda çizgi yoksa sorun yok vatana gidip sorsan bile ne diyebilirler ki bir daha çıkarsa ve gitmezse gidip konuşup garantiye verirsin cihazıYok hocam daha dün bugün 2 elime bile fazla almadım şu an için bu çizgi yok birazdan vatana gidip sorayım diyorum
O zaman şu an gitmenin herhangi bir mantığı yok muŞuanda çizgi yoksa sorun yok vatana gidip sorsan bile ne diyebilirler ki bir daha çıkarsa ve gitmezse gidip konuşup garantiye verirsin cihazı
Evet tamamen gitmezse giderseniz şuanda bir şey yapamazlar ki zaten bir daha olursa gelin derlerO zaman şu an gitmenin herhangi bir mantığı yok mu
Verdim hocam eyvallahÇizgi tekrar çıkınca götürün bence.