- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kafayı yicem çünkü efootball 2024 te en yüksek ayarda dropsuz 60 FPS alırken bir anda düşüyor çok gıcık bir şeyNormal xiaominin sıkıntısı bu zaten
Hocam kafayı yicem çünkü efootball 2024 te en yüksek ayarda dropsuz 60 FPS alırken bir anda düşüyor çok gıcık bir şeyNormal xiaominin sıkıntısı bu zaten
Merhaba bende redmi note 10 pro kullaniyorum performansinin dusmesi normal knk. yaz ayi ,havalar sicak ,ben sogutucu aldim telefona daha iyi idare ediyor .pes te grafikleri cok yuksege cekmessen iyi olur sarzda oynama sarsiz dustukce performansta duserHerkese merhabalar redmi note 10 pro 8/256 modelini kullanıyorum efootball 2024 oynarken ilk 5-6 dk sıkıntı çıkarmadan en yüksek ayarda 60 FPS dropsuz oynarken telefon ısınmaya başladığında FPS im anında 40-45 FPS lere düşüyor ne yapmam lazım bir çözümü varmıdır bu sorunun
Yapmaz kral canavar gibi bu telefon bende kullaniyorumHava Sıcaklıkları düşünce yapmaz değilmi telefonu yeni aldım çünkü
Şarjda oynamam zaten telefona zarar verecek hiçbirşey yapmıyorum ama bu olay canımı çok sıktı birde soğutucu almadan önce sizdedemi böyleydiMerhaba bende redmi note 10 pro kullaniyorum performansinin dusmesi normal knk. yaz ayi ,havalar sicak ,ben sogutucu aldim telefona daha iyi idare ediyor .pes te grafikleri cok yuksege cekmessen iyi olur sarzda oynama sarsiz dustukce performansta duser
Boyeydi kral malesef cihaz cok isiniyor ama canavarin performansindan dolayi yapcak bisi yokŞarjda oynamam zaten telefona zarar verecek hiçbirşey yapmıyorum ama bu olay canımı çok sıktı birde soğutucu almadan önce sizdedemi böyleydi
Biliyorum manyak bir telefon her yönüyle ama bu olayı kötü sadeceYapmaz kral canavar gibi bu telefon bende kullaniyorum
Hocam birde bişey sormak istiyorum ekranın sağ üst kısmına parmakla vurunca ince bir ses geliyormu kameradanBoyeydi kral malesef cihaz cok isiniyor ama canavarin performansindan dolayi yapcak bisi yok
Nasi ya? anlamadim ekranin en sag ustumu yoksa telefonun sag ust koşesimjBiliyorum manyak bir telefon her yönüyle ama bu olayı kötü sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde bişey sormak istiyorum ekranın sağ üst kısmına parmakla vurunca ince bir ses geliyormu kameradan
Ekranın sağ üstüne başparmakla vurunca ses geliyormu ince bir sesNasi ya? anlamadim ekranin en sag ustumu yoksa telefonun sag ust koşesimj
Boyeydi kral malesef cihaz cok isiniyor ama canavarin performansindan dolayi yapcak bisi yok
Aaa lan geliyo knk sen bunu nasi kesfettin ya bisi olmaz ondan icindekileri sarsma bence oyle vurupEkranın sağ üstüne başparmakla vurunca ses geliyormu ince bir ses
Evet bende korktum neyse sıkıntı değil o zamanAaa lan geliyo knk sen bunu nasi kesfettin ya bisi olmaz ondan icindekileri sarsma bence oyle vurup
Sıkıntı etmene gerek yok rahat ol pes bide ağır oyun yani ısınması da normalHocam kafayı yicem çünkü efootball 2024 te en yüksek ayarda dropsuz 60 FPS alırken bir anda düşüyor çok gıcık bir şey
Çünkü 4 gün önceye kadar note 9s kullanıyordum böyle ısınıyordu ama bu kadar drop yemiyordu o yüzden korktum cihazda birşeymi var diye yokmuşSıkıntı etmene gerek yok rahat ol pes bide ağır oyun yani ısınması da normal