Emin değilim ama ısınma sadece pro modelinde var diyorlar. Zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim.İndirim kovalarsan Poco F5 çok daha iyi ve güncel bir cihaz, 17k bandında da rakipsiz denilebilir. GT2 hakkında pek iyi geri dönüşler yok, fiyatına göre iyi özelliklere sahip fakat ısı konusunda sınıfta kalmış görünüyor.
Vatan mediamarkt vb yerlerden alıcam hocam ona göre öneri verir misiniz? Bir de bütçeyi arttırıp S21 FE veya S22 alabilirim değmez derseniz direkt GT2 alıcam.Poco F5 alabiliyorsan F5 al. Alamıyorsan en mantıklı seçenek GT 2.
S21 Fe ve S22 alacaksan bataryadan vazgeçeceksin. Kamera önemli ise S21 Fe veya S22 alınabilir. Kamera aman aman öncelik değilse GT 2 daha mantıklı geliyor bana.Vatan mediamarkt vb yerlerden alıcam hocam ona göre öneri verir misiniz? Bir de bütçeyi arttırıp S21 FE veya S22 alabilirim değmez derseniz direkt GT2 alıcam.
babamda var hic ısınma problemi olmadiŞu ana realme 7 kullanmaktayım cihazın hafızası 64lük olduğu için yetmemeye başladı. Sizce 15-16k ya kadar Realme GT2 den daha iyi bir cihaz bulunabilir mi?
Telefondan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim, iyi forumlar.
Kamerası mevcut kullandığım realme 7 den iyiyse benim için problem olmaz.S21 Fe ve S22 alacaksan bataryadan vazgeçeceksin. Kamera önemli ise S21 Fe veya S22 alınabilir. Kamera aman aman öncelik değilse GT 2 daha mantıklı geliyor bana.
Medimarkt Realme GT 2:
REALME GT2 128GB Akıllı Telefon Çelik Siyahı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME GT2 128GB Akıllı Telefon Çelik Siyahı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katwww.mediamarkt.com.tr
GT 2'nin ana kamerası baya iyi aslında. Sadece 21 Fe ve 22'nin daha iyi. GT 2 üzmez.Kamerası mevcut kullandığım realme 7 den iyiyse benim için problem olmaz.
ısı sorunu fazla yokİndirim kovalarsan Poco F5 çok daha iyi ve güncel bir cihaz, 17k bandında da rakipsiz denilebilir. GT2 hakkında pek iyi geri dönüşler yok, fiyatına göre iyi özelliklere sahip fakat ısı konusunda sınıfta kalmış görünüyor.