Neler Yeni

Öneri 13k’ya Realme GT2 Pro alınır mı?

Zepett8

80+ Bronze
evet kas gücü ile ünlü bir işlemci ve cayır cayır ısındığı haberleri doğrudur :kekw: Oyun oynuyorsanız fan almanızı tavsiye ederim.
Ben bu telefonun arkasi siyah cam olanini 6 ay kadar kullanip 13 e sattim.
+ ozellikleri cok fazla kamera iyi ozellikle mikroskop kamera eglenceli, Batarya iyi zaten cok hizli sarz oluyor, ekran 2k boyutlari guzel yani genel olarak optimal bir telefon ama oyle bir eksisi varki illallah ettirdi inanilmaz isiniyor hele wifi yok da oyun falan oynamaya calisirsan el yakiyor, sogusun diye buzluga koydugumu hatirliyorum.
8gen 1 islemciler boyle isiniyorlar, ikinci el s23 aldim yerine oneririm ya da ugrasabileceksen yd s23u
10kya falan direkt sd 888 cpu’lu realme gt2 alsam yine aynı sorunu yaşarmıyım sizce?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Mehmet Aslan
10kya falan direkt sd 888 cpu’lu realme gt2 alsam yine aynı sorunu yaşarmıyım sizce?
prosu da normali de ısınıyor hocam ucuz olmasının sebebi o zaten, yoksa 888 gibi bir işlemciyi o fiyata vermezler, 700 lü seriler 13-15 k fiyatlardan satılıyor. Tavsiyem youtube de Murat Burç diye bir kanal var orada bu telefonla ilgili çokça video var izlemenizi öneririm. 10 k gibi bir fiyata hala bulunabiliyorsa alınabilir bir cihaz bence ama üstüne çıkıyorsa daha verimli modellere bakardım. İlk çıktığı zamanı hatırlıyorum kapış kapış gidiyordu cihaz realme nin fiyat politikasından dolayı :kekw: Fanla birlikte çatır çatır oyun oynayanlar vardır hala.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Fiyat ne kadar olur bilemiyorum ama acelen yoksa Poco F6 yı bekleyebilirsin. Bayaa sağlam özellikleri var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,964
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
prosu da normali de ısınıyor hocam ucuz olmasının sebebi o zaten, yoksa 888 gibi bir işlemciyi o fiyata vermezler, 700 lü seriler 13-15 k fiyatlardan satılıyor. Tavsiyem youtube de Murat Burç diye bir kanal var orada bu telefonla ilgili çokça video var izlemenizi öneririm. 10 k gibi bir fiyata hala bulunabiliyorsa alınabilir bir cihaz bence ama üstüne çıkıyorsa daha verimli modellere bakardım. İlk çıktığı zamanı hatırlıyorum kapış kapış gidiyordu cihaz realme nin fiyat politikasından dolayı :kekw: Fanla birlikte çatır çatır oyun oynayanlar vardır hala.
Bende GT2 var boş abartı anca yanmıyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Mehmet Aslan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,964
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Zepett8

80+ Bronze
Fiyat ne kadar olur bilemiyorum ama acelen yoksa Poco F6 yı bekleyebilirsin. Bayaa sağlam özellikleri var.
2. El sıfır Xiaomi Mi 11T Pro buldum sizce alınır mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608