Realme gt2 pro ve telefon önerisi

Wortex62

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
16000
Merhaba ben realme gt2 pro almayı düşünüyorum fakat şuan stokta yok ve sarı sitede var aynı zamanda telefon aşşırı şekilde ısınıyor diyorlar sizce bu eksilere ramen almalımıyım bütçem en fazla 16000 2.el veya yurt dışı asla düşünmüyorum

Evet sıcak çalışıyor Gen 1 işlemci. Şaka maka artık o bile eskidi :)

Isınıyor tabi ama öyle aşşırı ısınma gibi bir şey yok. Yazın fark ettiriyor ancak her telefon yazın sıcak çalışıyor zaten. Havalar soğukken oyun oynamadıkça ısınma hissetmiyorum hiç.

2 tane Realme GT2 var ailede memnunuz. GT2 Pro diye niyetlenmiştik fakat o zamanlar fiyatı çok artmıştı.
16k ya alınır.

Merhaba ben realme gt2 pro almayı düşünüyorum fakat şuan stokta yok ve sarı sitede var aynı zamanda telefon aşşırı şekilde ısınıyor diyorlar sizce bu eksilere ramen almalımıyım bütçem en fazla 16000 2.el veya yurt dışı asla düşünmüyorum
Benim 1.5 seneyi geçti. Realme GT2 kullanıyorum. Günlük kullanımda her ihtiyacımı karşılıyor. Zamanında 5 taksitle 11K fiyata almıştım. O zamanın şartlarında rakipsizdi. Bütçe sınırlıysa hala alınabilir.

Hepinize çok teşekkür ederim şuan realme gt2 pro almaya karar verdim bu sene lgs bittikden sonra hemen alicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri