REALME TELEFONLAR

Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar realme türkiye pazarına girdiğinden beri realme 5 Pro kullanıyorum sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz

benim arkadaşım relme 5 pro satın aldı ancak bozuk cıktı ve hiçbir şekilde müşteri temsilcileri ilgilenmedi o kadar parası boşa gitti realme onermem

Fabrikadan illa defolu mallar çıkabiliyor, ama tüketici haklarından 14 gün içinde iade edilebilir

Redmi Note 7 kullanıyorum ben alsaydım realme 3 proya kayabilirdim belki gerçekten güzel fp telefonları var güzel cihaz kullanıyorsunuz hayırlı olsun hocam. Almak isteyen arkadaşlarda alabilirler özellikleri gerçekten fiyatına göre çok iyi

İlk Türkiye'ye geldiğinde 1699 TL'ydi 5 Pro. Bu fiyata başka cihaz alamazdım

BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNTERNETDE HALA VAR O FİYATLARA SATIN ALINABİLİR Bİ TELEFON KONUMUNDA HELE NOTE8 PRO GÖRE BAKARSAK

BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNTERNETDE HALA VAR O FİYATLARA SATIN ALINABİLİR Bİ TELEFON KONUMUNDA HELE NOTE8 PRO GÖRE BAKARSAK
Note 8 Pro'daki işlemci hiç verimli değil. Mediatek zaten. keza pil tarafıda öyle 4500 mAh pili olmasına rağmen realme 5 Pro daha iyi iş çıkarıyor. Alırsan seni pişman etmez realme 5 Pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,385
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri