Neler Yeni

realtek pcie gbe family controller Hatası

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
arkadaşlar P7H55 Anakartım var. Windows 10 Pro 64 Bit Kurulu Ancak Ethernet Kablosu Takılı Olduğu Halde Görmüyor. Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir dediğimde ise
" realtek pcie gbe family controller güncelleştirilemedi aygıt kullanılamıyor hata 10 " mesajı alıyorum. çözemedim bir türlü manuel olarak çok denedim Driver kurmayı almıyor hiç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın Yeşil
arkadaşlar P7H55 Anakartım var. Windows 10 Pro 64 Bit Kurulu Ancak Ethernet Kablosu Takılı Olduğu Halde Görmüyor. Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir dediğimde ise
" realtek pcie gbe family controller güncelleştirilemedi aygıt kullanılamıyor hata 10 " mesajı alıyorum. çözemedim bir türlü manuel olarak çok denedim Driver kurmayı almıyor hiç.

Gerekli driver yüklü mü bilgisayara ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın Yeşil
Ana kart modelinin driverlarina baktığımda win 10a göre driver yok en fazla win 8 e göre var o yüzden driver almıyor olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın Yeşil

Bunu dene win 10 64 ??

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olmuyor engelliyor windows kurulumu

Top Bottom