Neler Yeni

Yardım Realtek RPC hizmetine bağlanılamıyor hatası alıyorum ne yapmam gerekli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
1600423578614.png

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Birisi şöyle çözmüş.
" ben sorunu şöyle çözdüm şimdi ses kartının driverlarını sil komple sonra anakartının sitesine gir şu boyutu 300 ila 500 mb olanı indir kur daha sonra o inen driverın klasörüne gir oradan realtek klasörüne gir işletim sistemin 32 bit ise WIN32 64 bit ise WIN64 klasörüne gir RtkNGUI64 bu uygulamayı açtıgında programı kullanabılırsın jaxları falan taktıgında kullanabılırsın klasörü c ye kopyala masaüstünede bi ksayol oluştur her açtıgında bir kere başlatman lazım otomatik başlatmıyor "

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birisi şöyle çözmüş.
" ben sorunu şöyle çözdüm şimdi ses kartının driverlarını sil komple sonra anakartının sitesine gir şu boyutu 300 ila 500 mb olanı indir kur daha sonra o inen driverın klasörüne gir oradan realtek klasörüne gir işletim sistemin 32 bit ise WIN32 64 bit ise WIN64 klasörüne gir RtkNGUI64 bu uygulamayı açtıgında programı kullanabılırsın jaxları falan taktıgında kullanabılırsın klasörü c ye kopyala masaüstünede bi ksayol oluştur her açtıgında bir kere başlatman lazım otomatik başlatmıyor "
deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

2018 tarihli bir sürüm var ve boyutu 700mb civarı onu mu kurayım 2020 güncel versiyonalr da var 80mb hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
Birisi şöyle çözmüş.
yok olmuyor aynı hata

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
yok olmuyor aynı hata

Hocam biri de bunu demiş

" 10/09/2020 Tarihinde yeni sürüm gelmiş Realtek sürücüsüne onu kurdum. Kendi kendine DTS Costum diye bir şey yüklemiş Microsoft Store'dan bende onu görünce Realtek Audio Console'u tekrar kurmayı denedim hatasız yüklendi. Sonra uygulmayı açtım bir sıkıntı çıkarmadan açıldı ve şu an her şey tastamam çalışıyor. Kendi kendine düzeldi gibi. Size de aynı güncelleme geldiyse kurup deneyebilirsiniz. "

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
Hocam biri de bunu demiş

" 10/09/2020 Tarihinde yeni sürüm gelmiş Realtek sürücüsüne onu kurdum. Kendi kendine DTS Costum diye bir şey yüklemiş Microsoft Store'dan bende onu görünce Realtek Audio Console'u tekrar kurmayı denedim hatasız yüklendi. Sonra uygulmayı açtım bir sıkıntı çıkarmadan açıldı ve şu an her şey tastamam çalışıyor. Kendi kendine düzeldi gibi. Size de aynı güncelleme geldiyse kurup deneyebilirsiniz. "
aynen DTS CUSTOM diye bişi geldi onu sileyim mi realtek de geldi ikisini silip sadece realtek i mi indirim microsoft store dan

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
aynen DTS CUSTOM diye bişi geldi onu sileyim mi realtek de geldi ikisini silip sadece realtek i mi indirim microsoft store dan

Hocam ben sana bulduklarımı söylüyorum. Bi fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom