Barbara Gordon
80+ Bronze
- Katılım
- 22 Şubat 2021
- Mesajlar
- 860
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 639
- İsim
- hehehehehe
Bomboş gözüküyor. Realtek driverı kurarken nönceki driverı kaldıracağız sonra kuracağız derken böyle oluyor dosya içeriği
Driver kaldırırken dosya içeriği doluyor yüklerken boşalıyor ne enteresan. Ne yapacağım? Bir türlü yüklenmiyor. Bilgisayardaki ses karşıya gidiyor çok saçma.
Mikrofonum kulaklığın sesini iletiyor sanıyordum ancak kulaklığın sesini kapattığım zaman da karşıya ilettiğini anlayınca bir noluyo dedim. Kulaklığın sesi kapalı olmasına rağmen açtığım müzik falan hepsi karşıya gidiyor. Sorun Discord'da falan değil normal ses kaydedicisinde de bu sorun var. Anakart: b450m s2h.
Ayarlarım eklerde var. Denetim masasından realtek'i kaldırmak istedim denetim masası/Program ekle veya kaldır da yok.