Neler Yeni

Reboot ekranından format geri alınır mı

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Annemin Xiaomi marka telefonu var. Bazı tuş fonksiyonlarıyla reboot ekranı açılıyor ya hani. Yanlışlıkla o ekran geldiğinde tuşlara basarak format atmış ve şuan telefon 0 lanmış tamamen. Verileri geri almak için yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu yapabileceğim bir şeyler ?

İlgi çekmeyen konu olduğunun farkındayım. Ekran kartyla alakalı soru sorsaydım dolardı buralar

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,002
İsim
Hacı
Bildiğim kadarıyla sıfırlanmış telefon içinden bilgi kurtarılamıyor.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
geri alınmaz sıfırlamışsın anca root atıp bir kaç veri kurtarma programıyla (android veri kurtarma full yaz googlede) kurtarmaya çalışırsın veya numaraları falan google hesabına yedeklemişsen google giriş yap ordan çekmeye çalış gmail giriş yap gdrive da dosyalar varsa ordan bak yedekleme yaptıysan gdrive atıyor ordan alırsın ydekleme yapmamışsan işin zor programlarla uğraşmakta zor bir tarama 2 saat sürüyor her programı denersen 3 gün program denemekle geçer işe yarar program bulursan bir miktar veri kurtarırsın tabi.
root atmadan da veri kurtarmaya çalışabilirsin usb hata ayıklama açıp şansını dene

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geri alınmaz sıfırlamışsın anca root atıp bir kaç veri kurtarma programıyla (android veri kurtarma full yaz googlede) kurtarmaya çalışırsın veya numaraları falan google hesabına yedeklemişsen google giriş yap ordan çekmeye çalış gmail giriş yap gdrive da dosyalar varsa ordan bak yedekleme yaptıysan gdrive atıyor ordan alırsın ydekleme yapmamışsan işin zor programlarla uğraşmakta zor bir tarama 2 saat sürüyor her programı denersen 3 gün program denemekle geçer işe yarar program bulursan bir miktar veri kurtarırsın tabi.
root atmadan da veri kurtarmaya çalışabilirsin usb hata ayıklama açıp şansını dene
Hocam eyvallah sağolasın. Google drive yedekleme kapalıymış oradan şansım yattı. Root atmadan hata ayıklamayla denedim Biraz veri buluyor da program key istiyor internette bakmadığım site kalmadı hepsi bozuk, olmuyor, crack calışmıyor vs..

Program önerisi olan var mı DRfone ve Fonedog denedim biraz buluyor hatta Root atıp denemek lazım galiba programda da daha detaylı verileri getirmek için root at tekrar dene diyor. AMA crack lazım

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Annemin Xiaomi marka telefonu var. Bazı tuş fonksiyonlarıyla reboot ekranı açılıyor ya hani. Yanlışlıkla o ekran geldiğinde tuşlara basarak format atmış ve şuan telefon 0 lanmış tamamen. Verileri geri almak için yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?

Yok mu yapabileceğim bir şeyler ?

İlgi çekmeyen konu olduğunun farkındayım. Ekran kartyla alakalı soru sorsaydım dolardı buralar
MIUI Recovery ekranından silmiş sanırım. Android için bir dosya geri getirici var mı bilmiyorum. Aslında eMMC gibi NAND tabanlı depolamalarda silineni geri getirmek zor oluyor.

rikosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nurullah Korkmaz
Arkadaşlar benim anneminde telefonu bozuldu açılış ekranında loopa girdi açılmıyor verileri nasıl kurtarırım model samsung note 3 neo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,991
Üyeler
167,758
Son üye
Llss
Top Bottom