İsmetPotter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Reboot sorunu alıyorum sürekli çözüm yolları denedim ama olmadı. Biosa reset atsam bişey olur mu?
tam hata nedirReboot sorunu alıyorum sürekli çözüm yolları denedim ama olmadı. Biosa reset atsam bişey olur mu?
tam hata nedirReboot sorunu alıyorum sürekli çözüm yolları denedim ama olmadı. Biosa reset atsam bişey olur mu?
Bilgisayar açılırken reboot hatası veriyor ve ekranda kalıyor. Bu ekrandan sonrası olmuyortam hata nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tam hata nedir
bios pilini çıkar tak dene ama bu hata bence diskle alakalıBilgisayar açılırken reboot hatası veriyor ve ekranda kalıyor. Bu ekrandan sonrası olmuyor
Bios pili tam olarak nerde fotoğrafı var mı?bios pilini çıkar tak dene ama bu hata bence diskle alakalı
anakartın üstünde işte bildiğimiz saat pili gibi. biraz büyük arkasında cr2032 yazarBios pili tam olarak nerde fotoğrafı var mı?
Onu denedim ama olmadıboot etme yerince disk seçili değil bıos düzgün sıkıntı harddiskinizde bıos tan device a gelip boot device1 e windowsun kurulu olduğu siki alın diskte hata yoksa sorun çözülecektir