kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
En sonda ''ama''dan sonra virgül gelmemeli.
Recep güngor reported!En sonda ''ama''dan sonra virgül gelmemeli.
Gelmeli. Çünkü amadan önceki anlam ile çelişmiyor. Şöyle yazılmalıydı: Ne güzel kitle ama!....
Neden konuyu hortlattın?Arkadaşlar Recep abi p.f'den de diyebilirdi ama... Pek ihtimal vermiyorum.
Aşkom kusura bakma okumaya üşendimGörmüşsünüzdür illaki. Technopat ta vir arkadaş konu açmış. Technopat neden DA gibi sistemler toplamıyor diye. Ben de mesajları okudum ve Recep Baltaş 'a şöyle bir yanıt verdim: Hatta en baştan mesajlar şöyle. Ben şahsen Recep Baltaş gibi bir insanın böyle bir söylemde bulunmasını yakıştıramadım. 15 yaşındayım bu arada. Resimler, alttan üste doğru gidin. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda açıklamak istediğim herhangi birini kötülemek, gömmek değil. Recep Baltaş gibi insanların bizim gibi gençlere yön vermesi gerekirken yaşımla dalga geçmesi garip geldi. Hoşuma da gitmedi.
Görmüşsünüzdür illaki. Technopat ta vir arkadaş konu açmış. Technopat neden DA gibi sistemler toplamıyor diye. Ben de mesajları okudum ve Recep Baltaş 'a şöyle bir yanıt verdim: Hatta en baştan mesajlar şöyle. Ben şahsen Recep Baltaş gibi bir insanın böyle bir söylemde bulunmasını yakıştıramadım. 15 yaşındayım bu arada. Resimler, alttan üste doğru gidin. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda açıklamak istediğim herhangi birini kötülemek, gömmek değil. Recep Baltaş gibi insanların bizim gibi gençlere yön vermesi gerekirken yaşımla dalga geçmesi garip geldi. Hoşuma da gitmedi.
bu adam nasıl recep baltaş ya aklım almıyor.Olsun recep baltaş çok tatlişko bir insan.
sol eline bak napıyor kameranın önünde toniş adam.
lö haççe getir la çigöfde yoracamOlsun recep baltaş çok tatlişko bir insan.
sol eline bak napıyor kameranın önünde toniş adam.