Neler Yeni

Recep Baltaş Neden ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yemişim reisini kardeş, bizim İslamı kullanan insanlar ile işimiz yok , burada tesettürlü bir kadına küfür var sizin anneniz bacınız yok mu , hiç mi objektif olamıyorsunuz
Tesettürü kullanan kadına bak sen. İslamcı kadının Londra'da işi ne? Afganistan filan dar geldi galiba. AKP'li ülkeyi sattınız deyip, Paris'te evlenen kadın gibi twit bu.

Her tesettürlü kutsal olsaydı gidip twerk atmazlardı, fuhuş baskınında tesettürlü çıkmazdı.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Dostum meselesi harbi sidik yarışına çevirdin. Belli ki senin ahlak Seviyen herhangi bir kadına dilediğin küfürü edebilecek durum da , yoksa niye destekleyesin

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yemişim reisini kardeş, bizim İslamı kullanan insanlar ile işimiz yok , burada tesettürlü bir kadına küfür var sizin anneniz bacınız yok mu , hiç mi objektif olamıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tesettürlü kadına küfür ediyor nasıl karısına kızına laf atmıyor ? , Eleştiriyi yap tamam ama herşeyin bir üslubu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın öbür gün senin de anana bacına küfür edince seninle aynı görüşte olana da hak mı vereceksin ? Nerede karakter? Nerede ahlâk uslub?
:D

Çeviri

Osmanlı ve Selçuklu İmparatorlukları altındaki Türk kadınları: Türk kadınları, zorla laikleştirilmeden ve liberalleştirilmeden önce tarihsel olarak böyle görünüyordu. Kemalistler başörtümden dolayı bana saldıracağına tarihlerini bilsinler.

Recebe saygım arttı.

Ekler

• Screenshot_20230718_013307_com.android.chrome_edit_31267894249916.jpg
    Screenshot_20230718_013307_com.android.chrome_edit_31267894249916.jpg
    274.2 KB · Hit: 54

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Ya arkadaşım aynı şey mi sence? Ahlakına başlatma şimdi. Laik ülkeye kaçıp o ülkede Şeriat isteyen zaten namussuzdur. Şeriat ülkesinden kaçıp Şeriat istemek sana göre nedir? Veya Laik nimetlerden yararlanıp Şeriat istemek? Bu şey gibi; Tanrının nimetlerinden yararlanıp ona küfür etmek. Ayrıca küfür hak ettiysem yerim küfürümü otururum yerime.
Saçmalama hocam istersen, sen Arap ülkesine gitsen laikliği istemez misin ? Laik isen istersin tabi , orada kalıp oranın nimetlerinden faydalanman neden senin isteklerine engel olsun ki ? Verdiğin örneklerin hiç birinin oturtulacağı bir kalıp yok. Toplumun çoğu şeriatı kol kesmek recm etmek sanıyor:) buda onların bu konudaki bilgisizliğini gösteriyor. İslam tarihinde de kaç tane kol hangisi sebeple nasıl kesilmiş, kaç tane kadın recm edilmiş onu bile bilmiyorsunuz . Bu sayılar yok denebilecek kadar azdır.Kaldı ki mesele bu değil, 2.si dostum Ahlakına başlatma derken önce biraz terbiyeli ol bu mecralar bu lafların yeri değil.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Ya arkadaşım aynı şey mi sence? Ahlakına başlatma şimdi. Laik ülkeye kaçıp o ülkede Şeriat isteyen zaten namussuzdur. Şeriat ülkesinden kaçıp Şeriat istemek sana göre nedir? Veya Laik nimetlerden yararlanıp Şeriat istemek? Bu şey gibi; Tanrının nimetlerinden yararlanıp ona küfür etmek. Ayrıca küfür hak ettiysem yerim küfürümü otururum yerime.
Doğru demiş.
Şeriat istiyenler hep batıda ki ülkelere kaçtı en büyük örneği kadir popcornoglu(ingiltere 🤠)
Adam gayet de doğru söylüyor. İslami şartların tavan yaptığı ülkelerde kadınlarda neden azgınlık ve ahlaksızlık seviyesi yüksek?

Müslümanın namusudur diyorsun sosyal medyada Arabın etmediği küfür yok. Millete edep ahlak öğreteceğine yapanlara bir bak. "İslamcı reis kadınlara sürtük" dedi diye konu açıp bunları yazmanı bekliyorum.
Kimsenin karısına kızına laf atmıyor. Laikliğe laf edene haddini kendince bildirmiş. Birikmiş bir nefrette var, sen bile nefret besliyorsundur mültecilere.
Şeriattan kaçıp kafir ülkelere gidiyorlar ve ordada şeriat istiyorlar bunlar azınlık değil maalesef Türkiye'de var bu tür tipler örneğin.
Adamın hesabını bakın troll olduğuda belli oluyor.
IMG_20230714_155836.jpg
IMG_20230714_155916.jpg

Mesela İngiltere ve İsveç 🙄

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Yarın öbür gün senin de anana bacına küfür edince seninle aynı görüşte olana da hak mı vereceksin ? Nerede karakter? Nerede ahlâk uslub?
Burdaki mesele o kişinin kadın veya erkek olmasında değil. Kişi eğer ki burda olduğu gibi ülkenin değerlerini hiçe sayar, kendisinin olmayan bir ülkenin anayasasına aykırı laf eder, "zorla laikleştirildiler" gibi laflar kullanırsa bu lafları da paşa paşa alacak. Gittiği yeri de geldiği yer gibi yapmak isteyene tahammülümüz yok kimse kusura bakmasın.

Kaldı ki bu alacağı küfürler veya eleştiriler kişinin tesettürlü olup olmamasına göre değişmez. Ne söylediyse karşılığı verilir. Ha küfür yemek istemiyorsa o zaman bizim değerlerimize saygılı olacak, bu tarz laflar kullanmayacak.

Recep Abim yine her zaman olduğu gibi haklı.

Bura.K

80+ Silver
Saçmalama hocam istersen, sen Arap ülkesine gitsen laikliği istemez misin ? Laik isen istersin tabi , orada kalıp oranın nimetlerinden faydalanman neden senin isteklerine engel olsun ki ? Verdiğin örneklerin hiç birinin oturtulacağı bir kalıp yok. Toplumun çoğu şeriatı kol kesmek recm etmek sanıyor:) buda onların bu konudaki bilgisizliğini gösteriyor. İslam tarihinde de kaç tane kol hangisi sebeple nasıl kesilmiş, kaç tane kadın recm edilmiş onu bile bilmiyorsunuz . Bu sayılar yok denebilecek kadar azdır.Kaldı ki mesele bu değil, 2.si dostum Ahlakına başlatma derken önce biraz terbiyeli ol bu mecralar bu lafların yeri değil.
Daha hayatında Kuranı açıp okumamışsın. Şeriat mevcut dünya şartlarına aykırıdır ve eskidir. Ayrıca Arap ülkesine gidip Şeraittan yararlanıp Laiklik istemezdim. Şeriat'ı eminim senden daha iyi biliyorumdur. :D

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Burdaki mesele o kişinin kadın veya erkek olmasında değil. Kişi eğer ki burda olduğu gibi ülkenin değerlerini hiçe sayar, kendisinin olmayan bir ülkenin anayasasına aykırı laf eder, "zorla laikleştirildiler" gibi laflar kullanırsa bu lafları da paşa paşa alacak. Gittiği yeri de geldiği yer gibi yapmak isteyene tahammülümüz yok kimse kusura bakmasın.

Kaldı ki bu alacağı küfürler veya eleştiriler kişinin tesettürlü olup olmamasına göre değişmez. Ne söylediyse karşılığı verilir. Ha küfür yemek istemiyorsa o zaman bizim değerlerimize saygılı olacak, bu tarz laflar kullanmayacak.

Recep Abim yine her zaman olduğu gibi haklı.

Daha hayatında Kuranı açıp okumamışsın. Şeriat mevcut dünya şartlarına aykırıdır ve eskidir. Ayrıca Arap ülkesine gidip Şeraittan yararlanıp Laiklik istemezdim. Şeriat'ı eminim senden daha iyi biliyorumdur. :D
Aynen açıp okumadım Dicem yalan olacak, defalarca okudum diyeceğim ozaman anlamadın diyeceksin boşa okumuş diyeceksin vsvs :) şeriat mevcut dünya şartlarına aykırı:)))) tabi aykırı olacak Allah'ın yasa ve kanunları nefislere zor gelir seni iyi anlıyorum, bırak seni bunu istemeyen bir çok Müslüman bile bulursun bu dünyada, ama şu gerçek ki şeriat olmadığını da tecavüze uğrayan kadın ve kızların suçlusu senin benim vergim ile paşa paşa cezaevinde takılacak, şerit olmadığın da haksız yere zevk için insanları katleden insanlar senin benim vergim ile mis gibi cezaevinde takılacak bir de af veya indirim geldi mi ohh ne güzel değil mi , ailemiz den birinin başına bu saydıklarım gelse hemen o kişe kısas yapılmasını isteriz ama Şeriat nefislerimize ağır geldiğin de orada dur oluyor:) çok değil bak kardeşim şuan kimsenin beğenmediği ve hakkında bir sürü yalan haber yapılan Afganistana bak , çok değil bir kaç sene de nereye geliyorlar , ekonomisi düzelmeye başlıyor, uyuşturucu bağımlılarınin tedavisi artıyor, suç oranı azalıyor, Google dan araştır, mesele belli ki çok uzayıp farklı yerlere gidecek selametle..

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Arap kültürünü İslam ile çok karıştırıyorsunuz...
Allah'a Emanet ol.
İslam'dan önce Arap kültürünü araştırmışsınız :) sizde Allah'a emanet olun , ha bu arada Suudi Arabistan'ın sakın İslam ile karıştırmayın orada ne kadar güzel insanlar olsa da yönetimi tam bir İslam düşmanı biz dinimizi onlardan değil Kur'an ve Sünnetten alırız.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
burada tesettürlü bir kadına küfür var sizin anneniz bacınız yok mu , hiç mi objektif olamıyorsunuz
Yemişim küfürünü senin "tanrı" kitabında yahudilere maymun diyor Kafirlere dost edinmeyin bulduğunuz yerde öldürün din allahin dini olasaya kadar savaşın peygambere kafirlerle savaş diyor onların topraklarına size helal kıldım diyor

Bir müslüman lütfen ahlaktan bahsetmesin
Tanrı kitabında "kadınlar sizin tarlanızdır dilediğiniz yerden girebilirsiniz" diye ayet olur mu?
Ahlaklı adama 1 tane kadın yetmiyorda mı 5 10 15 20 tane alıyorlar
Muhammed 6 yaşında ki aişeyle niye evleniyor size göre bunlar yanlış aişe 17-18 yaşındaydı diyorsunuz öyle olsa bile 53 54 yaşında ki bir adamın 18 yaşında ki kızla evlenmesi ahlaklı mi?

Şimdi bunlara yazdım ya kuranın içinde veya hadislerde yazsa bile bana ya yanlış bilgilendirme ya da dini inançlara saygısızlıktan uyarı verecekler işin trajikomik tarafı bana uyarı verirlerken kendi dinlerine karşılarına alıyorlar.

Bura.K

80+ Silver
İslam'dan önce Arap kültürünü araştırmışsınız :) sizde Allah'a emanet olun , ha bu arada Suudi Arabistan'ın sakın İslam ile karıştırmayın orada ne kadar güzel insanlar olsa da yönetimi tam bir İslam düşmanı biz dinimizi onlardan değil Kur'an ve Sünnetten alırız.
İslam'dan önce Arap kültürünü araştırma gereksinimi duydum çünkü bizim ülkenin hatta dünyada yaşayan Müslümanların çoğu Arap kültürünü İslam zannediyor. Peçe takmak falan filan...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,701
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom