stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,601
B.O.P. der susarım
İhtilaflı meseleler bunlar, onların öyle zannetmesi İslam'ın Arap kültürü olduğu anlamına gelmez hocam , maalesef ki bazı adetler bile biz de din olmuşİslam'dan önce Arap kültürünü araştırma gereksinimi duydum çünkü bizim ülkenin hatta dünyada yaşayan Müslümanların çoğu Arap kültürünü İslam zannediyor. Peçe takmak falan filan...
Adam gibi fikrini belirtmek varken çizgiyi aşmış. Ya da gündem olmaya çalışıyor aklınca.O kadar kitleye sahip olmana rağmen senin gibi düşünmüyor ve sırf Müslüman diye bir kadına o kelimeyi kullanmaya utanmıyor musun sen? Müslüman olmayabilirsin, İslam'ı da sevmeyebilirsin bu senin insanların karısına, kızına böyle ahlaksız cümleler kullanmanı mı gerektirir? Millet de seni adam zanneder, herkes bu mecralarda klavye erkekliği yapar olmuş yazık, küfürsüz yorum yapılamaz olmuş, sırf kitlen var diye senin bu davranışını destekleyenler insanlıktan nasibini almamış kişilerdir. Buraya bunu yazdım ki objektif olalım beyler, İslam'ı veya kişileri sev sevme , kimse kimsenin karısına kızına
Küfür edemez bunlar çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır. Bir müslüman için Ailesinde ki kadınlar ve kızları onun namusudur , namusa dil uzatmanın da bedeli bir gün ağır olur .
Deve sidiği bedavaymış orada duyduğuma göre, gidebilirsinAfganistana bak , çok değil bir kaç sene de nereye geliyorlar , ekonomisi düzelmeye başlıyor, uyuşturucu bağımlılarınin tedavisi artıyor, suç oranı azalıyor, Google dan araştır, mesele belli ki çok uzayıp farklı yerlere gidecek selametle..
çok komik bir soytarı olduğunu düşünüyorum senin işin meydana çıkıp forumdaki insanları eğlendirmek değilse böyle bişey yazmazdın zatenrecep kadına hakaret etmiyor, islama düşmanlığını dile getiriyor sadece. buda onun işi zaten. birde kankasi var evrim ağacı. bosver sen onun günahını, islamdan uzak bir devlet de normal böyle şeyler.
burada örtülü diye diploma alamayanlar batı da aldi geri geldi. çünkü batıda özgürlük var, burda düşmanlık var. adı da laiklik.
senin anlayacağın dilde yazmadim kusura bakma.çok komik bir soytarı olduğunu düşünüyorum senin işin meydana çıkıp forumdaki insanları eğlendirmek değilse böyle bişey yazmazdın zaten
ınsallah o deve sidigine muhtac olursun.sizin gibiler anca gercekten sapar konuyu carptirirsiniz.