Neler Yeni

Recep Baltaş Neden ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
B.O.P. der susarım

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
İslam'dan önce Arap kültürünü araştırma gereksinimi duydum çünkü bizim ülkenin hatta dünyada yaşayan Müslümanların çoğu Arap kültürünü İslam zannediyor. Peçe takmak falan filan...
İhtilaflı meseleler bunlar, onların öyle zannetmesi İslam'ın Arap kültürü olduğu anlamına gelmez hocam , maalesef ki bazı adetler bile biz de din olmuş

TahinPekmez

80+ Silver
recep kadına hakaret etmiyor, islama düşmanlığını dile getiriyor sadece. buda onun işi zaten. birde kankasi var evrim ağacı. bosver sen onun günahını, islamdan uzak bir devlet de normal böyle şeyler.
burada örtülü diye diploma alamayanlar batı da aldi geri geldi. çünkü batıda özgürlük var, burda düşmanlık var. adı da laiklik.

Dušan Tadić

80+ Silver
O kadar kitleye sahip olmana rağmen senin gibi düşünmüyor ve sırf Müslüman diye bir kadına o kelimeyi kullanmaya utanmıyor musun sen? Müslüman olmayabilirsin, İslam'ı da sevmeyebilirsin bu senin insanların karısına, kızına böyle ahlaksız cümleler kullanmanı mı gerektirir? Millet de seni adam zanneder, herkes bu mecralarda klavye erkekliği yapar olmuş yazık, küfürsüz yorum yapılamaz olmuş, sırf kitlen var diye senin bu davranışını destekleyenler insanlıktan nasibini almamış kişilerdir. Buraya bunu yazdım ki objektif olalım beyler, İslam'ı veya kişileri sev sevme , kimse kimsenin karısına kızına
Küfür edemez bunlar çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır. Bir müslüman için Ailesinde ki kadınlar ve kızları onun namusudur , namusa dil uzatmanın da bedeli bir gün ağır olur .
Adam gibi fikrini belirtmek varken çizgiyi aşmış. Ya da gündem olmaya çalışıyor aklınca.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Afganistana bak , çok değil bir kaç sene de nereye geliyorlar , ekonomisi düzelmeye başlıyor, uyuşturucu bağımlılarınin tedavisi artıyor, suç oranı azalıyor, Google dan araştır, mesele belli ki çok uzayıp farklı yerlere gidecek selametle..
Deve sidiği bedavaymış orada duyduğuma göre, gidebilirsin (y)

images (2).jpeg

Berke123

80+ Bronze
recep kadına hakaret etmiyor, islama düşmanlığını dile getiriyor sadece. buda onun işi zaten. birde kankasi var evrim ağacı. bosver sen onun günahını, islamdan uzak bir devlet de normal böyle şeyler.
burada örtülü diye diploma alamayanlar batı da aldi geri geldi. çünkü batıda özgürlük var, burda düşmanlık var. adı da laiklik.
çok komik bir soytarı olduğunu düşünüyorum senin işin meydana çıkıp forumdaki insanları eğlendirmek değilse böyle bişey yazmazdın zaten

TahinPekmez

80+ Silver
çok komik bir soytarı olduğunu düşünüyorum senin işin meydana çıkıp forumdaki insanları eğlendirmek değilse böyle bişey yazmazdın zaten
senin anlayacağın dilde yazmadim kusura bakma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deve sidiği bedavaymış orada duyduğuma göre, gidebilirsin (y)

Alıntıyı görüntüle
ınsallah o deve sidigine muhtac olursun.sizin gibiler anca gercekten sapar konuyu carptirirsiniz.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,701
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs