Neler Yeni

Recep Baltaş sosyalde insanlarla dalga geçiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
O kadar da aşağılayıcı bir yorum değil aslında. Recep Baltaş sapphire ile çok sorun yaşamış ve önermeyen birisi ki sapphire ile de sorun yaşayan kullanıcı sayısı technopat sosyal'de fazla. Biraz mizahi bir durum aslında. Öyle yok "anca bu çöp kartı aldın" gibi bir anlamda dememiş. Ayrıca recep baltaş hangi markalara sponsormuş ki? Bu konunun içeriği bana göre tamamen düşmanlık, kavga - savaş çıkarmaya ve burda Recep Baltaş'ı aşağılamaya çalışmaya yönelik olduğunu düşünüyorum.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kötü bir şey dememiş evet de atıyorum bir cihaza kendince yüksek bir miktar para verdin karşında "bu çöpe para mı verdin bir de" gibi bir şeyler diyen biri olsa hevesin kırılır dostum.

Bilemedim çok dalga geçmek amaçlı değil ama heves kırıcı bir mesaj olmuş bence.
Çöp möp dememiş fazla alıngansın
recep abi takılıyor işte

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba arkadaşlar Technopat sosyalde 2019 yılında yaşadığım bir sorun hakkında konu açmıştım. Sapphire Rx 590 ekran kartımla sorun yaşıyordum kartı yeni satın almıştım. Neyse sosyalde konuyu açtım Recep Baltaş yorum yaptı. Yaptığı yorum tamamen dalga geçmeye ve aşağılamaya yönelik bir yorumdu. O zaman paramı biriktirerek büyük bir mutlulukla aldığım ekran kartım hakkında resmen beni aşağıladı. Ben orda sorunumu yazıp bilgisi olanlardan cevap beklerken Recep Baltaş gelip benimle resmen dalga geçti. Kendisini severdim ama bu yaptığı olaydan sonra çok soğudum. Sadece sponsoru olduğu markaları övüyor diğer markalara çöp muamelesi yapıyor cidden çok yanlış bir davranış.

Sizin düşüncelerinizi de merak ettiğim için buraya bu konuyu açmak istedim. Bahsi geçen olayın yaşandığı ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. İyi günler , İyi forumlar.
Aga bende bir şey sandım. Adam hiçbir şey yapmamış. Aksine seni destekler nitelikte mesaj atmış.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Dediği dalga geçmek değil sapphire kartının sorunlarından senin gibi mağdur olanların olduğunu belirtmiş

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yahu çöp olduğunu belli etmek için direkt olarak çöp demesine mi gerek var?

Cihaz benim değil alınganlık yapan ben değilim. Arkadaşın gözünden empati yaptım.
Tamamda adamın mesajında herhangi bir artniyet yok.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Yahu çöp olduğunu belli etmek için direkt olarak çöp demesine mi gerek var?

Cihaz benim değil alınganlık yapan ben değilim. Arkadaşın gözünden empati yaptım.

Çöp anlamında da dememiş ki? Gereksiz anlam yükleniyor. Kendisi de Sapphire mağduru olduğu için biraz mizah yapmış bunda ne var?

Bu forumda Recep Baltaş'a, karşı forumda da DA foruma karşı büyük bir önyargı var. Hayır bu olayı Abdullah abiden daha çok forumun kullanıcıları büyütüyor.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Peki bana neden dedin?
IMG_20210617_204536.jpg

Buradan görmemiş olabilirsin. O kadar büyütülecek bir şey değil zaten şakasına dedim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom