Çağrı Mert Bakırcı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Burada da seni kastetmiş sanırım. ( Motorine zam konusu )
zort
zort
Artık o foruma bakmıyorum. CHP ve negatifleri listesi yapsam ne der acaba? Fikriniz ve düşünceleriniz onlarınki ile uyuşmazsa trolüz demek. Huh!Burada da seni kastetmiş sanırım. ( Motorine zam konusu )
evet bulunabilirsin bu senin yasal hakkinBenim söylemediğim bir şeyi söylemiş gibi gösterdiği için hukuksal gir müdahalede bulunabilir miyim?
Her ne kadar AKP'yi sevmesem de Recep Baltaş'ın yaptığı bu hareket doğru değil. Kimse kimsenin siyasi görüşüne bu şekilde müdahale etmemeli. Ama sen de gelip şu adamı burada kötüleme lütfen. Çok türedi çünkü bu foruma gelip Technopat'ı ve Recep Baltaş'ı kötüleyen.Kötü huyu yerine yazacağım herhangi bir kelime beni buradan banlatacaktı. Neyse!
İBB nin TÜGVA nın yerini hukuksuzca boşalttığı ile ilgili haberi (CHP nin mahkeme kararı da fıs çıktı çarpıtmışlar meğersem) TP de açtım.
Benden habersiz konumun başlığı " AKP TÜGVA'ya peşkeş çekiyor" yapılarak beni öyle bir paylaşım yapmışım gibi gösterdiler.
Recep ve şeyleri kendi fikirlerine aykırı olan hiçbir şeyi orada barındırmıyor. Bildiğin küçük çaplı diktatörlük. İnternet zorbalığı hatta.
Ne kadar çapsız olduklarını görün.