Neler Yeni

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
Sen de Ataturk dusmanisin, yuregin yetiyorsa etsene hakaret, anonim takilip basima is gelmesin diye biyik altindan laf salliyorsun, pasa cocugu seni
Dostum fikirler küfre veya tehdite dönüşmediği sürece kimseyi ilgilendirmez herkesin hoş bulduğu ve bulmadığı fikirler vardır.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kendi Kendini bitirmiş Dışarıdan Kültürlü bi insan gibi duruyordu meğersem Baya bi kini varmış (agnostik bi kişilik olsamda islama değil arapların kendisinden nefret ediyorum ben şahsen savaş konusunda ise iki tarafıda desteklemiyorum savaş kötüdür,gereksiz birşeydir kafasındayım )

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Technopat ofis anlık : "Yangın yeri hep buralar sayende".

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Yıldırım
Çünkü biz müslüman bir ülkeyiz . Ne demek sırf müslüman diye. Senin atan neydide sen ne olmayı bekliyosun. Kendinize gelin ve nerden geldiğinizi unutmayın. Türkiye bu zamana kadar tüm zulümlere ses çıkartmış bir ülkedir. Bu sesten dolayı da sürekli ekonomik ve askeri darbe girişimi olmakta. Sesi çıkanın sesini kesmeye çalışırlar. Bak arabistana bir şey oluyor mu ? Olmaz çünkü Amerika köpeğini yerleştirdi.
Müslüman bir ülke değiliz, laik bir ülkeyiz ama dediklerinize katılıyorum; burada zulüm var.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
Recep baltaşı lisedeyken izlerdim işlemcilerle ilgili bir soru sormuştum hakaret etmişti 14 yaşındaki bana.Şimdi 24 yaşındayım recebin bu radikal fikirlerini de 1-2 senedir twitterda görüp ona bilgi vermeye çalıştım yumuşatmaya çalıştım düzelmedi.Umutsuz vaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müslüman bir ülke değiliz, laik bir ülkeyiz ama dediklerinize katılıyorum; burada zulüm var.
Devlet demedik kanka

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
İnsanların değerlerine bu denli saldırmak akıl işi değil, insanlar bazen düşüncelerini kendine saklamali veya daha yapıcı konuşmalı hele bu kadar takipçisi olanlar daha dikkatli olmalıdır.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Yıldırım
Recep baltaşı lisedeyken izlerdim işlemcilerle ilgili bir soru sormuştum hakaret etmişti 14 yaşındaki bana.Şimdi 24 yaşındayım recebin bu radikal fikirlerini de 1-2 senedir twitterda görüp ona bilgi vermeye çalıştım yumuşatmaya çalıştım düzelmedi.Umutsuz vaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet demedik kanka
allah allah yauv ne kastettiğim anlaşılmıyor galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,374
Üyeler
161,040
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom