Gözlemci⚔️
80+ Bronze
Adjective of Recep Baltas
Adjective of Recep Baltas
anonim değil gayet açık her şey net üyeliğimde.... gelmiş laik çağdaş lgbt askeri...Sen de Ataturk dusmanisin, yuregin yetiyorsa etsene hakaret, anonim takilip basima is gelmesin diye biyik altindan laf salliyorsun, pasa cocugu seni
Dostum fikirler küfre veya tehdite dönüşmediği sürece kimseyi ilgilendirmez herkesin hoş bulduğu ve bulmadığı fikirler vardır.Sen de Ataturk dusmanisin, yuregin yetiyorsa etsene hakaret, anonim takilip basima is gelmesin diye biyik altindan laf salliyorsun, pasa cocugu seni
Sen de Ataturk dusmanisin, yuregin yetiyorsa etsene hakaret, anonim takilip basima is gelmesin diye biyik altindan laf salliyorsun, pasa cocugu seni
Noldu antenn daha fikrini soylemeye korkuyorsun xd ah bi surada etsen de hakaret 2 gune evine yollasam kagidi, hayde yallah ense tirasini gorelimsilivri soğuktur söylerdim bşeylerde ahahha çomar seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müslüman bir ülke değiliz, laik bir ülkeyiz ama dediklerinize katılıyorum; burada zulüm var.Çünkü biz müslüman bir ülkeyiz . Ne demek sırf müslüman diye. Senin atan neydide sen ne olmayı bekliyosun. Kendinize gelin ve nerden geldiğinizi unutmayın. Türkiye bu zamana kadar tüm zulümlere ses çıkartmış bir ülkedir. Bu sesten dolayı da sürekli ekonomik ve askeri darbe girişimi olmakta. Sesi çıkanın sesini kesmeye çalışırlar. Bak arabistana bir şey oluyor mu ? Olmaz çünkü Amerika köpeğini yerleştirdi.
ahhahaha sana neler ederdimde bura müsait değil yürü sen bi putunu bul onun başında ağlaNoldu antenn daha fikrini soylemeye korkuyorsun xd ah bi surada etsen de hakaret 2 gune evine yollasam kagidi, hayde yallah ense tirasini gorelim
Devlet demedik kankaMüslüman bir ülke değiliz, laik bir ülkeyiz ama dediklerinize katılıyorum; burada zulüm var.
allah allah yauv ne kastettiğim anlaşılmıyor galiba.Recep baltaşı lisedeyken izlerdim işlemcilerle ilgili bir soru sormuştum hakaret etmişti 14 yaşındaki bana.Şimdi 24 yaşındayım recebin bu radikal fikirlerini de 1-2 senedir twitterda görüp ona bilgi vermeye çalıştım yumuşatmaya çalıştım düzelmedi.Umutsuz vaka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devlet demedik kanka