Neler Yeni

Recep Baltaş'ın gereksiz çıkışları

The Semih

80+ Gold
Recep Baltaş'ın formu olan techolay.net bir konu açmıştım zaten verdiği cevaptan konunun ne olduğu az çok belli oluyor

Ülke kıyaslaması yaptın diyor ki ben ülke kıyaslaması yapmamama rağmen

Sanki bu ülkenin şartlarını bilmiyormuşum gibi üstten üstten konuşuyor

Kendi formu olabilir ancak karşısında insan var ben her konuda haklı olacağım diye bir şey yok elbet ama ne olursa olsun

Çok üst düzey bilgi sahibi insanmış gibi konuşması yanlış

Kime sorduysamda üslununun bu şekilde olduğunu söyledi

techolay.net formunda bir konu açarken 2 kere düşünün derim

Alıntıyı görüntüle
Konuyu cımbızlamışşın fakat yama felan diyor muhtemelen türkçe yama mevzusu.

The Semih

80+ Gold
@Bursalı_Genç16 yamaların 150-200 TL ye satılması banada saçma geliyor, chatGPT ye düşman olmuş bide hepsi konusu açılınca saldırıyorlar, hatta türkçe yama programlarını yaymıyorlarmış felan. Elinde sonunda 3 günde türkçeye çevrilcek oyunlar 3 iş günü içerisinde üstten kontrol edicekler, eksik mi var ozaman yama v2 v3 çıkacak 1 ay sürsede bunlar yapılacak. 200TL türkçe yamaya vermek banada saçma geliyor emek felan eskidendi kardeşim. Hepsi yapayzekayı kullandığını düşünüyorum çünkü kullanmıyorsa sen tamamla burayı :D

Yapay zekadan önce bende saygı duyuyordum bu arkadaşlara ama şuanda reklam gelirini saymıyorum o koymaz bana, fakat aylık abonelik sistemi yapan bir yamacı var aşırı absürt geliyor bu sistem her ay 150 TL türkçe yama.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
SeyrekBey
Konuyu cımbızlamışşın fakat yama felan diyor muhtemelen türkçe yama mevzusu.
Türköe yama değil Pes 2013 yamasını 200 tl ye satıp + kurmayı bilmiyorsan kurulum ücreti istenmesi diğer sezon yamasınında eğer indirimli veriyorlar daha önce yama satın aldığın için bende dedimki reklamlı link olsa daha iyi olur o olmyorsa cüzi miktar olabilir dedim daha sonra

Buna çıkışıyor fervri bir üslup'u var haklı olmayabilirim haklı olacağım diye bir şey yok ancak Recep bey haklı da olsa fevri bir üslup kullanması yanlış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam Bursalı_Genç16 kardeşim.
Tamam furkan

The Semih

80+ Gold
Türköe yama değil Pes 2013 yamasını 200 tl ye satıp + kurmayı bilmiyorsan kurulum ücreti istenmesi diğer sezon yamasınında eğer indirimli veriyorlar daha önce yama satın aldığın için bende dedimki reklamlı link olsa daha iyi olur o olmyorsa cüzi miktar olabilir dedim daha sonra

Buna çıkışıyor fervri bir üslup'u var haklı olmayabilirim haklı olacağım diye bir şey yok ancak Recep bey haklı da olsa fevri bir üslup kullanması yanlış

Tamam furkan
Anladım ama türkçe yama konusu daha vahim bu durumdan parayla satılan yamaları kast ettim.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
SeyrekBey
@Bursalı_Genç16 yamaların 150-200 TL ye satılması banada saçma geliyor, chatGPT ye düşman olmuş bide hepsi konusu açılınca saldırıyorlar, hatta türkçe yama programlarını yaymıyorlarmış felan. Elinde sonunda 3 günde türkçeye çevrilcek oyunlar 3 iş günü içerisinde üstten kontrol edicekler, eksik mi var ozaman yama v2 v3 çıkacak 1 ay sürsede bunlar yapılacak. 200TL türkçe yamaya vermek banada saçma geliyor emek felan eskidendi kardeşim. Hepsi yapayzekayı kullandığını düşünüyorum çünkü kullanmıyorsa sen tamamla burayı :D

Yapay zekadan önce bende saygı duyuyordum bu arkadaşlara ama şuanda reklam gelirini saymıyorum o koymaz bana, fakat aylık abonelik sistemi yapan bir yamacı var aşırı absürt geliyor bu sistem her ay 150 TL türkçe yama.
11 senelik oyundan bahsediyoruz çektikleri fiyat çok fazla Türkçe yama işine gelince de illa ki ChatGpt vardır o kadar oyunun yamasını elle yazmak zaman alır diye düşünüyorum

3. Sınıf ülkesi diyor mesela Rusya da mı 3. sınıd ülkesi veya Araplar bile bağış sistemş kullanıyor

Korsan'a karşı ama korsan oyuna pahalı yama satılmasını destekliyor

Anladım ama türkçe yama konusu daha vahim bu durumdan parayla satılan yamaları kast ettim.
İkisi de vahim durumda

Top Bottom