Neler Yeni

red dead online dahil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eee
merhabalar efendim red dead online alıcam şuan indirimde lakin hikaye modunuda sonradan alıcam sorunşu ki ben rdr2 yi direk 200 tl ye alırsam bana onlineda geliyormu yoksa 2 sini ayrı satın almakmı lazım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
merhabalar efendim red dead online alıcam şuan indirimde lakin hikaye modunuda sonradan alıcam sorunşu ki ben rdr2 yi direk 200 TL ye alırsam bana onlineda geliyormu yoksa 2 sini ayrı satın almakmı lazım
rdr online sadece mp
rdr 2 alırsan sp + mp

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
RDR 2 alırsan hem online hem story geliyor
Sadece RDR Online alırsan Story gelmiyor

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
merhabalar efendim red dead online alıcam şuan indirimde lakin hikaye modunuda sonradan alıcam sorunşu ki ben rdr2 yi direk 200 TL ye alırsam bana onlineda geliyormu yoksa 2 sini ayrı satın almakmı lazım
daha çok indrim olur bir dahaki black fridayde bence beklemelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Evet geliyor. Sadece online alırsanız offline mode olmaz. Fakat RDR 2 nin kendisini alırsanız hem online hem de story mode a sahip oluyorsunuz.
peki ilk onlineı alıp bir süre sonra tekrar rdr2 alırsam yine 300 tlmi oluyor yoksa 40 tl düşük fiyatmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eee
Eğer bütçe var ise evet. Zaten RDR 2 gibi bir şaheser kesinlikle oynanmalı.
açıkçası sırf rdr2 oynamak için pc topluyorum bile denebilir ama tabi arkadaslarla online oynıyıp hikaye modunu uygun bi zamanda alsam dahamı karlı olur diye düşündüm ama anladıgıma gore online ayrı alınca fiyatta indirim olmuyomus hikaye modunun o yuzden direk almak daha mantıklı

Top Bottom