Red Dead online mi Ready or not mu

Kiopim

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar Red Dead Online steamde 159tl den 79tl ye düşmüş Ready or Not 99tl sizce hangisi daha mantıklı. Red dead online nin çok sarmadığını söylüyorlar.

Rdr normaldir o yada online ile birliktedir sadece online o fiyat olmaz

Red Dead Online hiç sarmıyor. Sarmaması bir yana saçma sapan insanlar var. Öldürüp kaçanlar, görevleri engelleyenler derken oyun zevkini GTA 5'den daha kötü hale getiriyor. Modlarda da karşıya saatlerce oynamış insanlar geliyor nefes aldırmıyorlar, zevksiz. Ready or Not ise tek başına sıkar, online modu da yok diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rdr normaldir o yada online ile birliktedir sadece online o fiyat olmaz
resim_2022-10-26_212750158.png

Red Dead Online hiç sarmıyor. Sarmaması bir yana saçma sapan insanlar var. Öldürüp kaçanlar, görevleri engelleyenler derken oyun zevkini GTA 5'den daha kötü hale getiriyor. Modlarda da karşıya saatlerce oynamış insanlar geliyor nefes aldırmıyorlar, zevksiz. Ready or Not ise tek başına sıkar, online modu da yok diye biliyorum.

Alıntıyı görüntüle
He bend3 159 lira sandim yanlus okumusum

Alıntıyı görüntüle
Online var ready or not da

Ready or not arkadaslarla fena sariyor

Ready or Not FPS türü oynamayı sevenler için bir işkence haline gelebiliyor. Çünkü bu oyun gerçekten sadece bir kısım kişiye hitap ediyor. Aşırı sakin ve iletişim içinde olup arkadaşlarınız ile gerçekçi bir deneyim yaşatıyor. Eğer Counter Strike / Valorant gibi oyun türlerini seviyorsanız size çok yavaş ve sıkıcı gelecektir.

RDR Online ise çok yetersiz ve RDR2'nin hikaye kısmını oynanmasını tavsiye ederim Online'a göre.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Rdr online çok yetersiz ve gereksiz bı oyun.ready or not arkadaşlarla sarar daha iyidir onu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,694
Üyeler
191,970
Son üye
jagron44
Geri