Burak SR
80+
Merhaba arkadaşlar, Red Dead Redemption 1 fiyatı 1749 TL olarak açıklandı bu fiyata 170 tane ekmek alıp 170 gün karın doyurursun maalesef Rockstar Games paragöz firma çıktı.
Korsanda virüs riski olmasa, bu parayı vermezdim. Yine de vermem deMerhaba arkadaşlar, Red Dead Redemption 1 fiyatı 1749 TL olarak açıklandı bu fiyata 170 tane ekmek alıp 170 gün karın doyurursun maalesef Rockstar Games paragöz firma çıktı.
dün gece doom eternal çektim beleşeAmazon prime, Epic, Steam, GOG, MC Store her ay beleş sürüyle oyun veriyor hesaplara eklemek yeterli
amazon ve epic'in verdiklerini kaçırmıyorum da steam 3 günlük beleş yapıyor, mc store'un da beleş oyun verdiğini ilk defa duyuyorum,Amazon prime, Epic, Steam, GOG, MC Store her ay beleş sürüyle oyun veriyor hesaplara eklemek yeterli
Amazon Prime Doom oyunu 25 haneli kod olarak verdi mc store de etkinleştirdim her ay veriyor oyun amazon prime oradan alıyorsun kodları.amazon ve epic'in verdiklerini kaçırmıyorum da steam 3 günlük beleş yapıyor, mc store'un da beleş oyun verdiğini ilk defa duyuyorum,
onu biliyorum da direkt microsoft store kendisi beleş oyun vermiyor arada bir prime kod veriyorAmazon Prime Doom oyunu 25 haneli kod olarak verdi mc store de etkinleştirdim her ay veriyor oyun amazon prime oradan alıyorsun kodları.