- Konu Sahibi Konu Sahibi
sepeti atabilirmisiniz?Bunlar dışında tarz verip oyun önerisi isteyen olursa da yardımcı olurum.
sepeti atabilirmisiniz?Bunlar dışında tarz verip oyun önerisi isteyen olursa da yardımcı olurum.
hikayeli solo oynayabılcegım rdr 2 harıc Oyun butce 130 cıvarıBunlar dışında tarz verip oyun önerisi isteyen olursa da yardımcı olurum.
metro ları önceden almıştım birde batman arkham collectionu duydum 3 oyun 1 dlc 15 lira o alınır mı??Among the Sleep 13.50 TL
Stardew Valley 14.40 TL
Nioh : Complete Edition 19.25 TL
The Wolf Among Us 11.70 TL
Manuel Samuel 3.60 TL
ARK : Survival Evolved 8TL
Hades 20TL
Florence 6TL
Metro Saga Bundle (3 oyun) 60TL
Dying Light 20 TL
eTail de Dead Cells + Tüm DLC ler 50 TL
Epicte Outer Wilds 23 TL
Arkadaş çevrenizle oynayacaksanız kesinlikle 2 ama car x drift racingi tekte oynayabilirsiniz. baya iyi oyun.Arkadaşlar şuan 100 liram var ve hangisini alacağımı bilemiyorum sizede deneyimleriniziden danışayım dedim
1. teklif=Red dead redemption 2 (98,67 TL)
2. teklif=Carx drift racing online(10,25) , Rainbow six siege(35,60) , sea of thieves(30,25)
arkadaşlar ikinci teklifdeki oyunları değişip daha güzel oyunlar sunabilirsiniz çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
bence arkadaşlarınız yoksa rdr2 alın diğer oyunları almak yerine e gamepass alabilirsinizArkadaşlar şuan 100 liram var ve hangisini alacağımı bilemiyorum sizede deneyimleriniziden danışayım dedim
1. teklif=Red dead redemption 2 (98,67 TL)
2. teklif=Carx drift racing online(10,25) , Rainbow six siege(35,60) , sea of thieves(30,25)
arkadaşlar ikinci teklifdeki oyunları değişip daha güzel oyunlar sunabilirsiniz çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
Atmıştım hocam.sepeti atabilirmisiniz?
Evet. "İyi combat sistemi"nin atası olan seri.metro ları önceden almıştım birde batman arkham collectionu duydum 3 oyun 1 dlc 15 lira o alınır mı??
20 lira daha ekleyebiliyorsan eTail den GoW al.hikayeli solo oynayabılcegım rdr 2 harıc Oyun butce 130 cıvarı
100 liram var hocam keşke alabilsem ama gow 190 tlAtmıştım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. "İyi combat sistemi"nin atası olan seri.
20 lira daha ekleyebiliyorsan eTail den GoW al.
Souls-like ve hard kilic dövüşü seviyorsan Sekiro al.
Açık dunya-RPG seviyorsan Cyberpunk 2077 al.
Ha bu arada MGS5 ve Witcher 3 e de bakın bence almayan varsa.
eTail de 150. Ben oradan aldım.100 liram var hocam keşke alabilsem ama gow 190 TL
ben baktım 190 yazıyordueTail de 150. Ben oradan aldım.
Hayırlı olsun. İyi oyunlar.şuan kesin red deadi alayım demi
ben baktım 190 yazıyordu
aldım vallahaaaa