Adeletbakani
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 559
2 gündür yüklemek için cebelleşiyorum yüklendi ama bu seferde oyunu oynayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim oyunum orjinal steamden aldım.
Bende epicten aldım rockstarı eşlemediğinden oyuna girmiyordu ne yapsamda nafileydi bende crack oynuyom lanet gelsin öyle launchera.2 gündür yüklemek için cebelleşiyorum yüklendi ama bu seferde oyunu oynayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim oyunum orjinal steamden aldım.
Şu launcherların hiçbiri steam kadar düzgün çalışamıyor ne yazıkki epice girerim oyun yüklenmez ubisoftta oyun açılmaz rockstarda kütüphanede gözüken oyunu oynayamam originde kontrolcü çalışmaz.Bende epicten aldım rockstarı eşlemediğinden oyuna girmiyordu ne yapsamda nafileydi bende crack oynuyom lanet gelsin öyle launchera.
Ben paşa paşa oynuyorum kanka sen de problem varBende epicten aldım rockstarı eşlemediğinden oyuna girmiyordu ne yapsamda nafileydi bende crack oynuyom lanet gelsin öyle launchera.
Haklısın.Ben paşa paşa oynuyorum kanka sen de problem var
Bilgisizsin. Teşekkürlerh
Haklısın.
social cluba bağladın mı?Şu launcherların hiçbiri steam kadar düzgün çalışamıyor ne yazıkki epice girerim oyun yüklenmez ubisoftta oyun açılmaz rockstarda kütüphanede gözüken oyunu oynayamam originde kontrolcü çalışmaz.
Biliyorum yazacaktımBilgisizsin. Teşekkürler
Evet bağladım.social cluba bağladın mı?
boş yapmaz mısın oyuna giriyordu ve direk kapanıyordu sen çok biliyorsun aferin.Bilgisizsin. Teşekkürler
Hocam çözümü buldum dün oynadımda sizde olurmu bilmiyorum benim interneti türktelekom güvenli hale çekmiş onu kapattım düzeldi.boş yapmaz mısın oyuna giriyordu ve direk kapanıyordu sen çok biliyorsun aferin.
Bende oyuna giriyor loading gelmeden tık kapatıyor rockstardan falan da çıkıyor bununla alakalı konu açmıştım galiba ama kaç ay oldu çözümünü bulamadım.Hocam çözümü buldum dün oynadımda sizde olurmu bilmiyorum benim interneti türktelekom güvenli hale çekmiş onu kapattım düzeldi.