Oyun orijinal mi? Değilse oyun server'larına bağlanmıyor crack olduğu için. Orijinal ise de internet ve sizin oturum açmanızla ilgili bir hata var. Rockstar hesabınızda oturumunuzun açık olduğundan, doğru hesapta olduğunuzdan emin olun. Çıkış yapıp tekrar girebilirsiniz.Oyunu ilk defa yükledim ama açamıyorum bu hata geliyor, çözümü bilen var mıdır
Orijinal, çıkış yapıp tekrar gir dediğim halde de aynı sorun varOyun orijinal mi? Değilse oyun server'larına bağlanmıyor crack olduğu için. Orijinal ise de internet ve sizin oturum açmanızla ilgili bir hata var. Rockstar hesabınızda oturumunuzun açık olduğundan, doğru hesapta olduğunuzdan emin olun. Çıkış yapıp tekrar girebilirsiniz.
Oyunu nereden aldınız? Epic Games, Steam vb. üzerinden aldıysanız hesaplarınızın bağlantılı olduğundan emin olun.Orijinal, çıkış yapıp tekrar gir dediğim halde de aynı sorun var
Steam ile aldım ve rockstara giriş yaparken de steam ile ilişkilendirdim, oyunu rockstar üzerinden de çalıştırmayı denedim oyunuOyunu nereden aldınız? Epic Games, Steam vb. üzerinden aldıysanız hesaplarınızın bağlantılı olduğundan emin olun.
Oyunun dosyalarını doğrulayın Steam üzerinden.Steam ile aldım ve rockstara giriş yaparken de steam ile ilişkilendirdim, oyunu rockstar üzerinden de çalıştırmayı denedim oyunu
Değişen bir şey yok oyun açılmıyor hiçbir şekildeOyunun dosyalarını doğrulayın Steam üzerinden.