Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 kırılmış.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
350 günün ardından rdr2 yi kırmışlar düşünceleriniz nelerdir?

NOT: Kesinlikle korsan oyunu desteklemiyorum.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Devasa hasılat yaptı Rockstar, umurunda bile olmaz. Online'ı için alanlar ve oyun içi satın alımlarla hala yüksek meblağda paralar kazanmaya devam edecek. İlk hafta kırılsa işte o zaman dert olurdu.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devasa hasılat yaptı Rockstar, umurunda bile olmaz. Online'ı için alanlar ve oyun içi satın alımlarla hala yüksek meblağda paralar kazanmaya devam edecek. İlk hafta kırılsa işte o zaman dert olurdu.
Bence korsan oynayanlar Türkçe dil desteği beklemesin

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
bekliyordm olacagı vardı kacınılmazdı zaten

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Valla ben firma ayırt etmeksizin beğendiğim oyunu alıyorum ama TR'de henüz yerleşmedi bu. Korsanı varken niye alıyorsun deyip günde 2 paket sigara alan andavallar olukça da zor. Cyberpunk 2077 ilk haftada kırılacak yüksek ihtimal. TR'den yüklü miktarda hasılat alabileceğini sanmam. Crackçi biri neden yapımcı ayırt etsin ki?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben firma ayırt etmeksizin beğendiğim oyunu alıyorum ama TR'de henüz yerleşmedi bu. Korsanı varken niye alıyorsun deyip günde 2 paket sigara alan andavallar olukça da zor. Cyberpunk 2077 ilk haftada kırılacak yüksek ihtimal. TR'den yüklü miktarda hasılat alabileceğini sanmam. Crackçi biri neden yapımcı ayırt etsin ki?
Vallaha haklısın sırf korsan yüzünde kendi dilimizde oyun oynayamıyoruz neredeyse

Beren

80+ Gold
Umarım kırılmaz, adamlar o kadar Türkçe getiriyor bir de.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@Lecter Kırılacak maalesef, DRM yok sanırım. Her şeyi geçtim tamamen hazırcılar, içlerinden biri de ben kırayım demiyor. Kendi kıran biri olursa onu hak eder zaten :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
@Lecter Kırılacak maalesef, DRM yok sanırım. Her şeyi geçtim tamamen hazırcılar, içlerinden biri de ben kırayım demiyor. Kendi kıran biri olursa onu hak eder zaten :D
Oyun No-DRM olarak çıkacak zaten, kimsenin kırmasına gerek yok. Çıktığı gibi malum sitelerde yerini alacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

350 günün ardından rdr2 yi kırmışlar düşünceleriniz nelerdir?

NOT: Kesinlikle korsan oyunu desteklemiyorum.
Bence rockstar gelecek Steam indirimlerinde sağlam bir indirim getirse şu oyuna (<150 TL tercihim) gene steamde satışlarda bir numaraya oturur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom