Bence korsan oynayanlar Türkçe dil desteği beklemesinDevasa hasılat yaptı Rockstar, umurunda bile olmaz. Online'ı için alanlar ve oyun içi satın alımlarla hala yüksek meblağda paralar kazanmaya devam edecek. İlk hafta kırılsa işte o zaman dert olurdu.
Bari cyber punkı alalımda CD projecti kaybetmeyelim@ensstutar Rockstar zaten izin vermedi, TR'de crackçi furyası cirit attıkça bu işe girişmezler bile.
Vallaha haklısın sırf korsan yüzünde kendi dilimizde oyun oynayamıyoruz neredeyseValla ben firma ayırt etmeksizin beğendiğim oyunu alıyorum ama TR'de henüz yerleşmedi bu. Korsanı varken niye alıyorsun deyip günde 2 paket sigara alan andavallar olukça da zor. Cyberpunk 2077 ilk haftada kırılacak yüksek ihtimal. TR'den yüklü miktarda hasılat alabileceğini sanmam. Crackçi biri neden yapımcı ayırt etsin ki?
Umarım kırılmaz, adamlar o kadar Türkçe getiriyor bir de.Valla ben firma ayırt etmeksizin beğendiğim oyunu alıyorum ama TR'de henüz yerleşmedi bu. Korsanı varken niye alıyorsun deyip günde 2 paket sigara alan andavallar olukça da zor. Cyberpunk 2077 ilk haftada kırılacak yüksek ihtimal. TR'den yüklü miktarda hasılat alabileceğini sanmam. Crackçi biri neden yapımcı ayırt etsin ki?
Oyun No-DRM olarak çıkacak zaten, kimsenin kırmasına gerek yok. Çıktığı gibi malum sitelerde yerini alacaktır.@Lecter Kırılacak maalesef, DRM yok sanırım. Her şeyi geçtim tamamen hazırcılar, içlerinden biri de ben kırayım demiyor. Kendi kıran biri olursa onu hak eder zaten
Bence rockstar gelecek Steam indirimlerinde sağlam bir indirim getirse şu oyuna (<150 TL tercihim) gene steamde satışlarda bir numaraya oturur.350 günün ardından rdr2 yi kırmışlar düşünceleriniz nelerdir?
NOT: Kesinlikle korsan oyunu desteklemiyorum.