Yardım Red Dead Redemption 2 Steam Sıkıntılı

Juiclair0

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,921
Arkadaşlar rdr 2 oynarken elim shift tab yapınca steam arayüzü böyle kalıyor bi çok konusunu okudum ancak hiçbirinde çözümü yok bilen varmı ?
Hiçbir türlü ne mouse ile nede shift+tab ile kapanmıyor arayüz sadece quit atınca düzeliyor daha yeni aldım oyunu :D
resim_2022-06-27_200837793.png

Arkadaşlar rdr 2 oynarken elim shift tab yapınca steam arayüzü böyle kalıyor bi çok konusunu okudum ancak hiçbirinde çözümü yok bilen varmı ?
Hiçbir türlü ne mouse ile nede shift+tab ile kapanmıyor arayüz sadece quit atınca düzeliyor daha yeni aldım oyunu :DAlıntıyı görüntüle
Sanırım sadece Vulkan grafik API'ında oluyor bu. Çözümü de basit, ya onu değiştir ya da,

Görev yöneticisi -> Red Dead Redemption 2, işlemi genişletince orada gameoverlayui.exe olacak onu sonlandırırsan panel gider. Bende de bu sorun vardı sonradan kendi kendine çözüldü.

Sanırım sadece Vulkan grafik API'ında oluyor bu. Çözümü de basit, ya onu değiştir ya da,

Görev yöneticisi -> Red Dead Redemption 2, işlemi genişletince orada gameoverlayui.exe olacak onu sonlandırırsan panel gider. Bende de bu sorun vardı sonradan kendi kendine çözüldü.
kanka deli oldum ya tam görevin ortasında geliyor PODMPQOWSDÇASDPĞÖÇ

Geri