FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Uzun zamandır oyunu almak istiyordum. Sizce alınır mı bu fiyata?
RDR2 o fiyattn alınır ben epicden kuponla 140 TL'ye almıştım isterseniz sizde bekleyip öyle yapabilirsinizUzun zamandır oyunu almak istiyordum. Sizce alınır mı bu fiyata?
Çokta ucuz değil. Epic'ten alın bence.Epic'te indirim zamanı 60 TL lik kuponla 140 TL ye düşüyor.
Maalesef RDR Online 160 TL oldu.eğer rdr onlıne hala 40 TL ye satılıyor ise önce onlıne alıp ardından hikaye modu da satın alındıgı zaman 180 TL ye geliyor
20 TL ye değer diyosan öyle yapabilirisn
Alınabilir. Ama 200 TL size fazla geliyorsa bence almayın.
Epic daha ucuza bulabiliyor diye biliyorum.
Çokta ucuz değil. Epic'ten alın bence.
RDR2 o fiyattn alınır ben epicden kuponla 140 TL'ye almıştım isterseniz sizde bekleyip öyle yapabilirsiniz
Evet ama zaten bu parayı kripto paradan kazandığım için 200 TL verebilirim. Bi' de bütün oyunlarım Steamde o yüzden Steamden olsun istiyorum teşekkürler öneriniz için.Epic'te indirim zamanı 60 TL lik kuponla 140 TL ye düşüyor.
Ne kadar güvenilir acaba? Hiç yorum da yok.Vahşi batı seviyorsan alınır.
Ama bu paraya Dark Souls 3'te alınır. Anor Londo'ya gitmek için nelerimi vermezdim?.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fatihcevik, bunu buldum; RED DEAD REDEMPTİON 2 RDR 2 PC (SOCIAL CLUB) (HEMEN TESLİMAT) - Garantili Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Alınır hocamUzun zamandır oyunu almak istiyordum. Sizce alınır mı bu fiyata?
Düzeltme (kod şeklinde veriliyormuş benzer bir ilan ile karıştırdım)Vahşi batı seviyorsan alınır.
Ama bu paraya Dark Souls 3'te alınır. Anor Londo'ya gitmek için nelerimi vermezdim?.
@fatihcevik, bunu buldum; RED DEAD REDEMPTİON 2 RDR 2 PC (SOCIAL CLUB) (HEMEN TESLİMAT) - Garantili Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ben Steam Key aldım buradan, bu da öyle değil mi? Dark Souls 2'yi key aldım. Kendi Steam hesabımdan keyi girdim ve indirdim.Alınır hocam
Bunlar hesap şeklinde veriliyor hocam
Key seklindeymis hocam benzer bir ilan ile karıştırmısımBen Steam Key aldım buradan, bu da öyle değil mi? Dark Souls 2'yi key aldım. Kendi Steam hesabımdan keyi girdim ve indirdim.