❌İndirim Bitti! Red Dead Redemption 2 ₺ 98.67

Mt1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406

Hala almayan varsa buyrun güzel fiyat.

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    72 KB · Hit: 245
Steamda düşerse ordan almayı düşünüyorum. İndirim devam ediyormuş zaten bir süre olmazsa burdan alırım. Teşekkürler

Sanırım epic için key veriyor steam olsaydı keşke. Teşekkürler

Steeam verseydi alırdım da, epic... thanks bro ^^

Epic gameste olunca farkı ne ki? Bilmediğim için soruyorum.

Tek bir profil üstünden arşivlere, pazara, özelleştirmelere ve daha nice farklı içeriğe erişmek mümkün oluyor steam ile. Sadece oyun satmıyor, aynı zamanda pazarı, atölye merkezi ve dahası ile de kullanıcıyı kendine çekebiliyor. O yüzden tek bir hesap ile arşiv yapmak daha kolay oluyor, zannımca. Yoksa elbette epic de iyidir, ama okuduğum yorumlara bakacak olursam epic'te performans sorunları oluyor imiş.
Epic gameste olunca farkı ne ki? Bilmediğim için soruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye ya bence indirme ve arayüz kötü geri kalan fena değil gibi
işte, kendine çekecek cazip bir merkez değil, o yüzden bekliyoruz pusuda (:

Tek bir profil üstünden arşivlere, pazara, özelleştirmelere ve daha nice farklı içeriğe erişmek mümkün oluyor steam ile. Sadece oyun satmıyor, aynı zamanda pazarı, atölye merkezi ve dahası ile de kullanıcıyı kendine çekebiliyor. O yüzden tek bir hesap ile arşiv yapmak daha kolay oluyor, zannımca. Yoksa elbette epic de iyidir, ama okuduğum yorumlara bakacak olursam epic'te performans sorunları oluyor imiş.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işte, kendine çekecek cazip bir merkez değil, o yüzden bekliyoruz pusuda :)
Teşekkürler

Hala almayan varsa buyrun güzel fiyat.
Alınabilir ama güvenilir mi bilemiyorum bu arada horizon zero dawnda indirim görürseniz beni etiketlermisiniz ,🙂

Geri