Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama?

Benim yapay zeka çeviri dediğim bu zaten. Başka bir çeviri yok mu? Bunun çevirisi gerçekten kötü.
Çeviri öyle kolay mı yapılıyor sanıyorsun. Kötü olmasının sebebi çeviremediklerinden değil. Artık yeni oyunlara çeviri zor yapılıyor. 1-2 senede anca çıkıyor. Beğenmediysen İngilizce öğreneceksin o zaman.

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
En iyisi o. Biraz çat pat ingilizce de biliyorsan gayet iyi anlaşılıyor. Bende onu kullanıyorum.

Çeviri öyle kolay mı yapılıyor sanıyorsun. Kötü olmasının sebebi çeviremediklerinden değil. Artık yeni oyunlara çeviri zor yapılıyor. 1-2 senede anca çıkıyor. Beğenmediysen İngilizce öğreneceksin o zaman.
Ne bu sinir? Bu çeviri hiç uğraşılmadan yapay zeka çevirisi ile yapılmış. Ayrıca B1-B2 İngilizcem var. Şu an oyunu ingilizce oynuyorum zaten.

Ne bu sinir? Bu çeviri hiç uğraşılmadan yapay zeka çevirisi ile yapılmış. Ayrıca B1-B2 İngilizcem var. Şu an oyunu ingilizce oynuyorum zaten.
B1 ingilizcen vardı da niye tr yama ararsın be kardeş. Çevirinin kolay yapılmadığını bilmeyen birine ne diyim. Allah kolaylık versin sana.

• Hahaha
Unuttum banlasada bir şey olmaz 2 tane yedek rdr 2 online hesabım var (40 tlken almıştım ) .
40 ₺ nerden aldınız. Ben korsan indirdim türkçe yama yaptım oyunu oynayamadım belli bir süre sonra attı oyun beni

40 ₺ nerden aldınız. Ben korsan indirdim türkçe yama yaptım oyunu oynayamadım belli bir süre sonra attı oyun beni
Sadece online satın alım ilk çıktığında epic steam ve rockstar launcherda 40 tl ydi zamlandı .

Peki Ps4 için Türkçe yama mümkün müdür?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Sherlock Holmes

Son düzenleme:
bende ilk başlarda yama aramıştım denedim hiçbiri çalışmadı kendi ingilizcem ile oyunu oynadım sizede öyle tavsiye ederim birçokta kelime öğrendim temel seviyede ingilizceyi biliyorsanız çoğu şeyi anlayabilirsiniz.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,205
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri